THE CURVE // NEGLEFIL

BABOR REJSESÆT

Cleansing Hy-öl og Cleansing Phytoactive Base

Disse to bruges sammen. Og sammen er de et rigtig stærkt hold! Efter brug føles huden helt ren, men efterlades blød og fugtet.

Vita Balance Oxygen Energizing Cream

Jeg har allerede skrevet om min kærlighed til denne creme her. Og i og med jeg er så glad for også at have en rejsestørrelse så jeg kan have den med til Berlin i efteråret.

SPA Energizing Invigorating Shower Gel 

Denne showergel dufter SÅ godt! Jeg elsker at bruge den om morgenen, da den skønne duft af citrusfrugter virker rigtig opkvikkende på mig. Den efterlader samtidig huden så fugtet, at jeg ikke behøver en creme umiddelbart efter – perfekt til travle morgener.

SUN CARE SYSTEM Sun Cream SPF 20 

Jeg siger det lige igen; HUSK SOLCREMEN! Denne er dejlig let på huden og har ikke den klassiske solcremelugt – jeg er fan.

Jeg er vild med alle produkterne i dette rejsesæt, og så er det jo bare en lille ekstrabonus, at de kommer i den fineste pink lille taske. Jeg føler mig rigtig klar til at tage til Berlin i efteråret nu!
Derudover er det en rigtig fin måde at få prøvet mange produkter på, hvis man gerne vil se lidt nærmere på Babors produkter.

Sættet kan købes i udvalgte klinikker. Forhandlerliste kan findes lige her.

Hvad plejer I at tage med af skønhedsprodukter når I skal på ferie? <3

MØSSER!

// Produkterne er tilsendt til test

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CURVE // NEGLEFIL