Sponsoreret // Vind L’Oréals Nutri Gold serie og nyheden Night Cream Mask + vinder af Benefit tints

BABOR Energizing Lime Mandarin Invigorating Body Foam

Jeg har kigget på Body Foams i et godt stykke tid nu, men har af en eller anden mystisk årsag ikke fået dem testet før nu. Så da denne havnede i min postkasse blev jeg virkelig glad og skyndte mig at komme i gang med at teste den.

Fordele:

  • Den dufter fantastisk.
  • Den gør det sjovt at gå i bad.
  • Den udtørrer ikke huden, som mange andre badeprodukter gør.
  • Den er hurtigere at bruge end andre badeprodukter, da man her ikke skal bruge tid på at få produktet til at skumme op, men blot fordele produktet.

Ulemper:

  • Man kan godt risikere at komme til at bruge lidt for lang tid i badet, fordi den er så skøn 😀 Så jeg vil næsten anbefale at bruge denne når I ikke har så travlt!

Alt i alt:
Den minder mig om den gang jeg var lille og legede med min fars barberskum i badet. Jeg syntes det var utrolig sjovt at lege med skum dengang, og det synes jeg altså stadig! Jeg er virkelig glad for dette produkt, da det udover at være sjovt at bruge, er et vanvittigt lækkert produkt, som jeg nyder at bruge!

Babor sælges i udvalgte klinikker – jeg har fundet en forhandlerliste her.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret // Vind L’Oréals Nutri Gold serie og nyheden Night Cream Mask + vinder af Benefit tints