Soap & Glory // Hand Food Cream

Revlon // Photoready BB cream

Jeg er blevet rigtig glad for alle de her bb creams og jeg vil gerne prøve dem alle sammen (hvilket jeg nok aldrig kommer til) 😀 Denne ville jeg gerne prøve, fordi Revlon laver en masse lækre produkter, til lækre priser og jeg har været glad for de ting jeg har prøvet derfra.

Fordele:

 • SPF 30
 • I modsætning til mange andre, er den lyseste farve meget lys! 🙂
 • Nem at blende
 • Den føles let på huden
 • Prisen (ca. 80 kr.)

Ulemper:

 • Den holder ikke særlig længe
 • Man kan ikke bygge farven op – så kager den på huden!
 • Den dækker ikke særlig godt, hvis man har lidt problemer skal man helt sikkert huske en god concealer – og også pudder bagefter.

Alt i alt:

Jeg har ikke særlig mange synlige problemer med min hud, så derfor fungerer denne bb cream fint for mig. Den er intet fantastisk, men heller ikke helt skidt, så jeg er sikker på at produktet nok skal blive brugt op 🙂 Den er langt fra så god som den fra Dior, så jeg kommer ikke til at købe denne igen.

Hvis I kunne tænke Jer at prøve denne, kan den findes lige her, jeg har farven 010 Light.

Har I prøvet nogle bb creams? Hvis ja, hvilke – og hvad synes I ? <3

MØSSER!

 

2 kommentarer

 • Jeg har stadig til gode, at få prøvet BB eller CC, som er ved at dukke op nu…. og jeg har faktisk talt om længe, at jeg skal have prøvet én 🙂
  Men tror ikke lige det skal være den her…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Synes næsten du skal få en prøve på den fra Dior, det er min absolutte favorit, ellers har jeg været rigtig glad for den fra Maybelline 🙂
   Jeg mangler også at få prøvet CC creams!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soap & Glory // Hand Food Cream