VÆRD AT FØLGE PÅ INSTAGRAM

BABOR // SKINOVAGE PX VITA BALANCE

Jeg har længe haft et godt øje til dette mærke, så da jeg fik tilbudt at få lov til at teste produkterne var jeg ikke mange sekunder om at svare JA. Jeg har testet på livet løs og er nu klar til at komme med en anmeldelse af første produkt – nemlig denne creme.

Fordele:

  • Meget let i konsistensen, hvilket jeg jo elsker!  
  • Dufter fantastisk
  • Fugter min tørre hud virkelig godt
  • Pumpe – yaaay, for god hygiejne.

Ulemper:

Jeg har intet at udsætte på selve produktet, men mit SU-dankort er ikke særlig begejstret. Men cremen er slåskampen med mit dankort værd 😉

Alt i alt:

Jeg er uendelig glad for denne creme, jeg tror faktisk, at jeg har fundet en ny favorit. Første gang jeg prøvede denne creme havde jeg rigtig mange tørre områder – især min næse, så jeg smurte i tyndt lag i ansigtet, og gav den lige lidt ekstra på næsen da jeg gik i seng. Om morgenen var min næse ligeså fin igen og jeg har altså ikke brugt andet lige siden.

Babor sælges i udvalgte klinikker – jeg har fundet en forhandlerliste her.

Har I prøvet noget fra Babor? <3 

MØSSER!

1 kommentar

  • Lotte

    Så den idag da jeg fik ordnet negle ved wellness sted i Kolding og blevet meget interesseret , men turde ikke kigge på prisen. Indpakningen i sig selv er bare lækker. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VÆRD AT FØLGE PÅ INSTAGRAM