Marc Jacobs Beauty

L’oréal // Infallible 24H-matte foundation

Jeg har hørt rigtig mange tale om denne foundation, så jeg var rigtig spændt på at teste den. Jeg har brugt den i noget tid nu og er klar til at dele mine tanker omkring den med jer.

Fordele:

 • Utrolig nem at blende
 • Holder længe på min hud
 • Giver en smuk semi-mat finish
 • Føles let på huden
 • Tørrer hurtigt på huden, dog ikke alt for hurtigt
 • Kan påføres med fingre, pensel eller svamp
 • Medium dækkeevne, men kan sagtens bygges op
 • Dækker rødme rigtig
 • Ser rigtig naturlig ud på huden
 • Billig
 • Let tilgængelig

 

Ulemper:

 • Den kan godt sætte sig på tørre områder, så hvis man, ligesom jeg har tør hud vil jeg anbefale at fugte huden rigtig godt inden brug. Det kan også hjælpe at bruge en fugtet makeupsvamp til at påføre den.

 

Alt i alt: Jeg er RIGTIG glad for denne foundation – selvom jeg har tør hud. Jeg sørger blot for at fugte min hud inden og så giver den simpelthen min hud den fineste finish. Jeg blander to farver for at få den perfekte farve, men det ser jeg ikke som værende et problem – hellere det, end en foundation, der ikke passer ordentligt i farve.

Den koster normalt 134,95 kr., men er lige nu på tilbud i Matas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs Beauty