Locobase repair

Marc Jacobs Beauty

Jeg var for en måneds tid siden til launch af Marc Jacobs beauty, da vi  ENDELIG får det til Danmark. Produkterne kommer til at kunne købes i Sephora i starten af maj måned. Jeg har allerede testet en øjenskyggepalette og en eyeliner og er i gang med at teste den smukkeste læbestift, som jeg glæder mig til at skrive om. MEN når produkterne lander i Sephora skal jeg fluks ind og have fingrene i en foundation, en pensel og det fine lille konturkit. Jeg har haft fingrene i det fleste af produkter, og de er alle dødlækre, så I kan altså godt glæde jer til, at vi får dem til Danmark. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Locobase repair