WET 'N' WILD // COMFORT ZONE

L’Oréal Paris // Nude Magique, Eau de Teint Foundation

Dette er et ret unikt produkt, som jeg drømte om længe, før jeg endelig fandt et sted, jeg kunne få fingrene i det. Nu har jeg testet den i noget tid, og er klar til, at komme med min mening.

Fordele:

 • Let at påføre – når man har prøvet et par gange 😉
 • Går fra at være flydende, til pudder på ingen tid
 • God pris
 • Føles let på huden
 • Holder hele dagen på min hud
 • Let/ medium dækkeevne.
 • Behøver ikke at blive sat med pudder.

Ulemper:

 • Emballagen er ret upraktisk, og jeg synes hurtigt, at man får svinet den til.
 • Hvis man har MEGET tør hud – som fx skaller eller flager, kan den godt sætte sig på det.
 • Den kan være lidt bøvlet, at påføre de første gange, da den er SÅ flydende.

Alt i alt:

Jeg har været rigtig glad for, at teste dette produkt, da jeg aldrig har prøvet noget lignende før. Jeg er meget positivt overrasket og hvis jeg nogensinde skulle løbe tør, ville jeg købe en ny. HVIS I har i tankerne, at prøve den, så vil jeg anbefale Jer, at påføre den med fingrene.

Den kan købes lige her

Hvilken foundation er Jeres favorit? <3

MØSSER!

1 kommentar

 • Jeg købte den med hjem fra Irland i oktober og har været rigtig glad for de n. Men jeg oplever også de ulemper du lister. Selvom jeg ikke synes, at jeg har tørre pletter, så kan jeg pludselig se dem, når den kommer på. Og den blev noget hurtigt svinet til. Men ellers er jeg rigtig glad for den. Den giver en rigtig fin finish 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WET 'N' WILD // COMFORT ZONE