Kom og se mit skrald #3

Min favorit // foundation

Jeg har valgt at begynde at lave mine anmeldelser på en anden måde, som jeg vil starte på fra i dag. Kom meget gerne med ris og ros i kommentarfeltet.

Revlon ColorStay foundation.

Denne foundation er ekstremt hypet rundt omkring på nettet, især blandt amerikanske og engelske bloggere og youtubere, så selvfølgelig var det en foundation, der skulle prøves. Den kan findes til omkring 100 kr. på eBay og jeg har den i farven 150 Buff og den passer helt perfekt til min hudtone.
Jeg har haft den i noget tid, og jeg kan nu sige, at det er min yndlingsfoundation – den er helt sikkert al hypen værd!
Den er utrolig let at påføre, både med pensel, fingre og beautyblender. Den blender let ind i huden, dækker det jeg har behov for og holder hele dagen.

Fordele:

  • Nem at påføre
  • Flot finish på huden
  • Mange farver at vælge imellem
  • Billig
  • Holder heler dagen – også når det er varmt
  • Den føles let på huden

Ulemper:

  • Der mangler en pumpe, så man nemmere kunne få produktet ud.
  • Man kan ikke få den i Danmark

Alt i alt:

Som I kan se er der en del flere fordele end ulemper, og de to ulemper der er, kan jeg sagtens leve med. Det er en foundation jeg vil anbefale alle at prøve, og jeg vil helt sikkert købe den igen når jeg løber tør.

Har I prøvet den?

MØS MØS

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og se mit skrald #3