Grand Opening i Magasin Rødovre

Ugen der gik

I mandags var jeg til event hos Beauty PR, hvor vi fik præsenteret det fantastiske franske mærke Absolution. Over 60 % af de samlede ingredienser er økologiske og de går derudover meget op i bæredygtighed. Jeg er i fuld gang med at teste nogle af produkterne, så dem og selve mærket kommer der meget mere om i et andet indlæg.

Onsdag var der åbent hus hos Dahl PR og Amaze Communication, hvor vi fik kigget på de forskellige mærker, snakket med hinanden, fyldt mavserne og slukket tørsten med lækker matcha fra byoh.

Onsdag aften tilbragte jeg med Noise PRBeauté Pacifique og søde bloggerpiger. Vi startede med at få en præsentation af Beauté Pacifique og derefter fik vi skiftevis scannet vores hud og fik en masse information om, hvad vi kunne gøre bedre for netop vores hud.

Da vi alle havde fået scannet vores hud gik vi videre på PS Bar & Grill til en lækker middag, drinks og en masse hygge!

I fredags besøgte jeg igen Dahl PR, da jeg ikke nåede at være der så længe i onsdags. Der fik jeg en ordentlig gennemgang af alle deres nye mærker og forelskede mig især i disse smukke øreringe fra Talleruphus.

Resten af ugen har bare stået på læsning i dagtimerne og så er vi gået i gang med Harry Potter filmene og er allerede nået til Flammernes Pokal, men de film er altså stadig ligeså fantastiske, som de altid har været.

Indlægget indeholder affiliate links. 

1 kommentar

  • Jeg var også inde hos Dahl PR, men jeg så dig desværre ikke! Det kunne ellers været rigtig hyggeligt at hilse på dig 🙂
    Det må blive på et andet tidspunkt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grand Opening i Magasin Rødovre