GOODIEBOX // JANUAR 2016

Ugen Der Gik # 7

1

I mandags havde jeg fødselsdag og brugte dagen med min kæreste, hvilket var helt fantastisk! 🙂 I onsdags var jeg til et event, hvor vi blev præsenteret for Cleans nye parfumer, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Onsdag, var også dagen, hvor jeg fik revet et ledbånd og tilbragte halvanden time på skadestuen.

2

I torsdag var jeg til Sephora event, hvor vi så alle de lækre nyheder, der havner i Sephora inden længe. Der var virkelig mange lækre ting! Jeg glæder mig allerede til at teste nogle af tingene.

3

Efter Sephora eventet var jeg til et træningsevent med Hunkemöller, som lancerer det lækreste træningstøj, som jeg også glæder mig til at vise jer. I fredags var jeg til et par møder og derefter spiste jeg frokost med sødeste Cecilia.

Det har altså været en superlækker uge – bortset fra det dumme ledbånd! 😀

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX // JANUAR 2016