Vanessa tester // The Body Shop Strawberry Beauty Bag

Ugen der gik # 6 + to smukke kobbersager

I mandags var jeg til et superskønt juleevent med ghd, hvor vi fik stylet vores hår, lakeret negle, lavet julekugler, spist en masse lækker kage og ellers bare hyggede en hel del. Mandag var også dagen, hvor vi modtag en KÆMPE kasse med en masse søde sager fra USA, som min kærestes bedste ven var så sød at sende!

I tirsdag var jeg til event med Pulz jeans på Spisehuset, hvor vi igen spiste GOD mad og kiggede på en masse fede jeans. Vi var også så heldige at få vores to favoritpar med hjem.
I går var jeg på Sticks and Sushi med Depend for at fejre deres nye vanvittigt smukke vipper, som snart lander i Matas.

I dag har vi brugt dagen på at få ryddet op i lejligheden, vi har hørt en masse julemusik og drukket te. Jeg har også netop bestilt denne smukke ramme og lyskæde på ASOS og jeg GLÆDER mig til at modtage dem, for jeg har ønsket mig begge dele virkelig længe, men lyskæden havde været udsolgt i en evighed.  Nu vil jeg lave os en til kande te og så skal vi hygge med Jessica Jones på Netflix, som er min nye serie addiction.

Hav en SKØN aften.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver mig kommission, hvis I køber noget. Dette ændrer ikke jeres pris på varen, men er blot et beskedens beløb, som webshoppen giver mig, som tak for at links.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanessa tester // The Body Shop Strawberry Beauty Bag