Wella event // EIMI Dry Bar

Ugen der gik # 8

fullsizerender-5fullsizerender-7

Det er vist ved at være noget tid siden, jeg har udgivet en af disse indlæg – så nu må det da være tid til et, ikke? Jeg har ferie i denne uge, så har haft rigtig meget tid til at passe bloggen og tage til events.
Mandag var en dejlig stille dag, hvor jeg fik styr på en masse kedelige ting herhjemme og havde en masse tid til at kysse på kattene. Tirsdag startede jeg dagen hos lægen, hvor jeg skulle have taget blodprøver – det fik desværre ikke helt så godt denne gang – jeg render stadig rundt med et KÆMPE blåt mærke på min arm 😀 Bagefter tog jeg frk. Prasz under armen og tog ind til byen og blandt andet var til pressedag hos Migliorini og så på nyheder fra blandt andet Natura Siberica.

Processed with VSCO with f2 presetfullsizerender-6

Vi havde et lille hul i vores tidsplan, hvor vi endte med at tage på spontant besøg hos Impression PR og kyssede på denne lækre hvalp og naturligvis så på de produkter fra Maria Nila, Colab, Duff lashes og mange andre. Til sidst tog vi på Nimb til Matas event og blev præsenteret for en helt ny produktserie, som jeg glæder mig til at dele med jer på onsdag.

img_1924img_1946

Onsdag var jeg alene undervejs – først til møde hos Connect Communication, som har brand som fx Nivea, Anastasia og badeanstalten også her fik vi os en god snak om kommende lanceringer som jeg også glæder mig til at vise jer. Deres kontor ligger på Nyhavn, som onsdag var ekstrasmuk i den skønne efterårssol.

Derefter gik jeg, til hen til Signe Heindorfs klinik på Store Kongensgade og fik en helt fantastisk ansigtsbehandling, som I kan læse alt om lige her. Bagefter var jeg i verdens bedste humør og gik hjem og kyssede en masse på S og havde ellers en dejlig rolig aften med ham.

fullsizerender-8fullsizerender-9

Torsdag brugte jeg igen på at tage mig af alle de kedelige ting herhjemme og forberede en masse indlæg til jer. Om eftermiddagen hoppede jeg ned i Batmobilen og vendte snuden mod Brøndby til et skønt event med Wella, som i kan læse alt om i gårsdagens indlæg.

img_2026img_2023

Fredagen startede jeg med en tur hos min fysioterapeut – juhu! Derfor tog jeg igen på tur med frk. Prasz – denne gang til pressedage hos CPH fashionlab, som bød på lækker frokost fra Gro Juice og Organic Boho her så vi på alle mulige kommende SS17 styles. Da vi havde set og prøvet alt, gik vi hen til 9pr og så på alle de smukke juleprodukter, der lander i Sephora snart! Og hold nu op, hvor var der mange lækre ting! Jeg glæder mig til at kunne vise jer dem alle sammen.

Håber, I havde en skøn uge og jeg ønsker jer en helt fantastisk start på denne uge! <3

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wella event // EIMI Dry Bar