By K // No. 70 Dandelion

Maria // Revlon – Super Lustrous Matte – 006 Really Red

Revlon – Super Lustrous Matte læbestift i farven 006 Really Red, er virkelig en fantastisk lækker læbestift som du vil komme til at elske dig selv for at købe.
Den er lækker cremet og selvom den er mat udtørrer den ikke mine læber.
Den holder faktisk farven glimrende i forhold til mange andre læbestifter.
Jeg synes det er en smuk og modig rød farve og den passer perfekt til hverdagslooket, hvor den giver et ekstra pift i min make up. Man behøver ikke, at smøre et tykt lag på, hvis det er med henblik på at bruge læbestiften til hverdag, men den gør virkelig meget for det færdige look. Hvis jeg derimod skal i byen og feste med veninderne, så ville et godt lag være superflot til en naturlig makeup (jeg husker lige at fugte læberne inden brug). Farven er ikke for lys, men heller for mørk. Det er en klassisk smuk rød farve med brune undertoner og den passer til alle hudtoner. Den får mine tænder til at se hvidere ud og den lyser mit ansigt op, selv hvis jeg tager den på uden noget andet make up i ansigtet. Den fungerer bare!

Vi har desværre ikke Revlon i Danmark, men kan findes på eBay. Ellers holde øje med Revlon når I er på ferie <3

// MARIA <3

1 kommentar

  • Sindssygt flot farve! Har faktisk aldrig prøvet Revlon’s læbeprodukter før, så måske denne her skal være den første (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By K // No. 70 Dandelion