day 15: Din mobil

New in // Revlon lash potion

Jeg har lige fået denne mascara hjem fra eBay i dag. Det er så ærgerligt at vi ikke har Revlon her hjemme – men så er det godt eBay findes 😉 Jeg endte med at finde den til omkring 75 kr. med fragt, hvilket jeg synes er en ganske rimelig pris for en mascara.

Jeg havde heldigvis ikke make-up på da posten kom, så jeg kunne få lov til at prøve den med det samme. Den var supernem at påføre, og selvom jeg gav den en del lag klumpede den ikke. På ovenstående billeder har jeg hverken bukket mine vipper eller separeret dem bagefter. Normalt ville jeg bukke mine vipper, men første gang jeg tester en mascara lader jeg altid være for at få et indtryk af hvordan den er selv.
Jeg har nu haft den på et par timer, og den sidder stadig som den skal, så jeg er glad og tilfreds med mit nye køb 🙂 <3

Hvilken er jeres yndlings mascara? <3

MØSSER!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 15: Din mobil