By K // Bittersweet Mint

Clinique // Bottom lash mascara

Jeg kan umuligt være den eneste, der har det med at få mascara ud over det hele, når jeg egentlig bare vil have det på mine nederste vipper! Og det er jeg sådan set ret så træt af – derfor købte jeg i dag denne smarte lille sag i Matas. Det er en lille bitte mascara, der er beregnet til de nederste vipper – og som I kan se på billedet, er den betydeligt mindre end den mascara jeg bruger til de øverste.

Jeg har allerede prøvet den, og jeg er virkelig begejstret! Ikke nok med, at man ikke ligner en panda efter at have taget mascara på, så har jeg nu utrolig flotte og lange nederste vipper!

Jeg vil klart anbefale denne lille sag. Mener at den koster 125 ,- men der er i denne weekend 20% i Matas, så derfor slog jeg til! 🙂

Bøvler I også med jeres mascara på de nederste vipper?

MØS MØØØs

2 kommentarer

 • Bottom lash <3 😀 så dum en ting at bruge penge på, men shit kan ikke leve uden. Den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Haha, jeg kan allerede nu mærke at jeg heller ikke kommer til at kunne leve uden igen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By K // Bittersweet Mint