New in // Chanel Chance

day 15: Din mobil

Her er så min mobil. En hvid iPhone 5. Jeg elsker iPhone og har ejet alle siden 3gs 😛 Og jeg passer rigtig godt på mine telefoner. Dette cover er fra eBay og har ikke kostet særlig meget, men er rigtig glad for den, fordi det ikke er særlig stort og tykt, selvom det beskytter godt og beskytter skærmen, så jeg bare kan smide telefonen i tasken uden at skulle bekymre mig om ridser!

– Det er noget tid siden jeg har skrevet om min depression herinde, men jeg er lige ved at få styr på et par ting, der forhåbentligt kan hjælpe mig. Glæder mig til at dele det med jer <3

Lige nu sidder jeg med strips på tænderne – er i gang med projekt “hvidere tænder” hihi. Glæder mig lidt til de kommer af, så jeg kan komme i seng.

Håber I har nydt pinsen.

MØSSER!! <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Chanel Chance