Glo Minerals // Lip gloss - Persimmons

NARS // LAGUNA

Denne uge har godt nok været lang! Så nu har jeg smidt mig i sofaen med en kop te, min computer og en masse lækre produkter. Det er en fredag aften lige efter mit hoved.

Hvor mange af Jer har hørt om bronzeren Laguna fra Nars? Jeg synes nærmest ikke, at man kan undgå at høre om den, og derfor måtte jeg altså klikke den hjem for noget tid siden. Især fordi jeg faktisk ikke har særlig mange bronzere, så jeg var frisk på at prøve noget nyt.

Da jeg fik den ind af døren blev jeg lidt skuffet i første omgang, for den ser ret mørk ud – og jeg er ret bleg, og jeg tager altså ikke bronzer på for at se beskidt eller fake ud, men for at få en lækker glød. Jeg gav den alligevel en chance, og så endte vi med at blive gode venner i sidste ende – for den er SLET ikke ligeså mørk på huden! Den er faktisk rigtig pæn og naturlig. Den har lidt shimmer, men ikke for meget og så er den rigtig nem at blende ud, så man får ikke nogle brune striber rundt omkring på ansigtet. Jeg forstår nu hypen og er blevet en rigtig lækker bronzer rigere!

Jeg har købt min her, men det er vist ikke altid de sender til Danmark, så jeg vil anbefale jer, at tilmelde jer deres nyhedsbrev, for så får man som regel besked når de sender til Danmark i et par dage. Ellers kan den købes i Sephora i Illum og Fields.

1 kommentar

  • […] NARS // LAGUNA | nuria blogHvor mange af Jer har hørt om bronzeren Laguna fra Nars? … og jeg tager altså ikke bronzer på for at se beskidt eller fake ud, men for at få en lækker glød.besøge hjemmesiden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glo Minerals // Lip gloss - Persimmons