10 RANDOM FACTS # 4

L’Oréal // Le Matte – #403 No Matte-R What

Hvis I ser youtube-videoer eller læser udenlandske skønhedsblogs har I nok hørt om L’oréals nye læbestifter – Le Matte og Le Laque, de får i hvert fald utrolig meget omtale lige nu! Som det ser ud indtil videre er de limited edition, men jeg håber da at de ændrer mening – og jeg tror desværre ikke, at de kommer til Danmark, i hvert fald ikke lige foreløbigt. Jeg valgte at prøve en Le Matte først og jeg har glædet mig utrolig meget til at prøve dette produkt! På billedet er den en del brunere end den er i virkeligheden..

Fordele:

  • Den holder forholdsvis længe på mine læber
  • Formen på den gør den supernem at påføre
  • MEGET pigmenteret
  • Den udtørrer ikke læberne voldsomt meget, men jeg vil nok fortrække lige at bruge en læbepomade under her til vinter.
  • Den er god lige at have med i tasken, da man også sagtens kan påføre den uden spejl.
  • Jeg synes prisen er fair, man kan finde dem på eBay til omkring 100 kr. og det er så inkl. fragt fra USA.

Ulemper:

  • Fås ikke i Danmark og er også lidt svære at finde på eBay
  • Bryder mig ikke om duften, men den bliver heldigvis ikke hængende

Alt i alt:

Som I kan se, er der en del flere fordele end ulemper – og jeg er superglad for denne læbestift Og jeg har faktisk allerede bestilt en ny, men denne gang en La Laque,Hvis I kunne tænke Jer at prøve dem vil jeg anbefale Jer at holde øje på eBay, for de er der af og til, men de forsvinder forholdsvis hurtigt igen..

Er det et produkt I kunne tænke Jer at prøve ?

MØSSER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 RANDOM FACTS # 4