Bourjois // Bronzing primer

Maybelline Color Tattoo Pure Pigment // Downtown Brown

I har nok alle sammen efterhånden hørt om Maybellines color tattoos, som er nogle helt fantastiske cremeøjenskygger. Nu har Maybelline lavet nogle løse pigmenter i samme color tattoo-linje, og eftersom jeg er helt tosset med cremeøjenskyggerne måtte jeg straks prøve et af pigmenterne også. Jeg valgte denne smukke brune farve (Downtown Brown) da jeg tænkte, at jeg ville få mest ud af den.

Tør, våd, to lag tør.

Fordele:

 • Meget pigmenteret
 • Let at arbejde med
 • Prisen
 • Fås i en del flotte farver
 • Kan bruges både våg og tør

Ulemper:

 • Kan klumpe en smule
 • Jeg aner ikke hvornår/om de kommer til Danmark

Alt i alt:

Jeg synes det er et super godt produkt til prisen. Jeg vil meget gerne prøve flere farver!

Fås på eBay lige her – og sælgeren har også de andre farver <3

Ejer I nogen løse pigmenter? Hvilke er Jeres favoritter? <3

MØSSER!

4 kommentarer

 • Har heller aldrig hørt om dem 🙂 Ejer nogle fra Gosh og fra MAC, dem fra MAC er FANTASTISKE! De “flyver” ikke rundt når man bruger dem 🙂 Har dog ikke prøvet at bruge dem våde.. De må jeg prøve en dag!

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   De er også helt nye <3
   Jeg er også helt vild med den fra MAC – og synes helt sikkert at du skal prøve dem våde en dag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hæhæ jeg har aldrig hørt om det 😀 Men farven er godt nok vildt fin! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bourjois // Bronzing primer