Julekalender – 2. December // Vind Clip & Curl

Vanessa tester // The body shop Swinging Silver palette og Cuban Watermelon – fresh sorbet blush

Jeg har altid været fan af The Body Shop og deres produkter, men noget jeg aldrig har prøvet fra dem, er deres makeup. Jeg har faktisk ingen idé om, hvorfor det er sådan, men sådan kan det jo gå nogle gange.

Jeg har været heldig at få lov at tese The Body Shops Swinging Silver palette, som de har udgivet som en del af deres julekollektion. Jeg er normalt til neutrale øjenskygger, men denne her fangede mig bare fordi farverne er så smukke.

Paletten har en rigtig flot fersken/copper, en lys mørkegrå, en dyb og meget smuk navy blå og selvfølgelig en sølv. Alle farverne pånær den lyse mørkegrå er vildt pigmenteret og lækre at arbejde med.

Paletten koster 245,-

Jeg er skide glad for blush og denne her fra The Body Shop er virkelig en sær en af slagsen, på den gode måde.
Konsistensen af denne blush er simpelthen noget, som jeg ikke rigtig kan beskrive. Jeg har farven Cuban Watermelon og som I kan se, så er farven virkelig skræmmende i krukken, men når den kommer på, er den virkelig fin og den blender som en drøm. Nogle gange skal man ikke lade sig skræmme af sådan nogle farver, for det er oftest dem, som er de fineste af slagsen 😉
Ikke mindst så dufter produktet jo latterligt godt. Det er ikke noget man lige forventer af sin blush, men jeg er fan.

Blushen koster 165,-

Kh Vanessa

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af nogle produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender – 2. December // Vind Clip & Curl