Sponsoreret // Vind fire smukke Tints fra Benefit

Vanessa tester // Vichy Ideal Body 3-Gold Oil

Igen har søde Vanessa hjulpet mig med at teste et produkt og er nu klar med en anmeldelse af det.

En verden, der er meget ny for mig, er kropsolier. Det er aldrig noget, jeg har haft brug for, da bodylotions og bodybutter altid har været nok at fugte min hud med. Vichy Ideal Body 3-Gold Oil kan bruges til både krop, ansigt og hår. Det er jo skide smart, at man har en olie, som har mere end én funktion. Jeg har kun testet produktet på kroppen, ikke håret eller i ansigtet.Olien har shimmer i, og giver lidt farve. Det er en af grundende til, at jeg kun har testet den på kroppen, da jeg ikke er særlig stor fan af hudplejeprodukter med shimmer i.Udover, at der er shimmer i produktet, så dufter den altså ualmindeligt godt og trænger hurtigt ind i huden. Det er to positive ting efter min mening. Olien findes også i en udgave uden shimmer, og den tror jeg, at jeg ville få mere gavn af i sidste ende.Men olien kan sagtens bruges, og ville f.eks. være perfekt, hvis man skal ud en aften, måske en lækker date, i byen med veninder, eller noget i den dur. Da produktet giver lidt farve og giver et shimmerlook, er det perfekt, når man vil føle sig ekstra lækker.Som sagt er kropsolie en ny verden for mig, men det er bestemt ikke den sidste kropsolie jeg skal eje!

Den kan købes lige her, hvor den er på tilbud lige nu eller på apoteket.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det. 

2 kommentarer

 • Jeg har det så stramt med shimmer-olier! Jeg er altid så bange for, jeg ligner en robot eller noget, hvis jeg er shimmery over det hele. Versionen uden glimmer ville klart være mere noget for mig – så kan man også bruge den i håret og ansigtet med god samvittighed og uden bekymring.

  Katrine Bjarnhof

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Det kan jeg godt forstå, men de kan også være virkelig fine, så synes næsten du skal prøve dig lidt frem med shimmer-olier en dag. Hvis det bliver for meget for dig, kan du også altid blande lidt i din bodylotion 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret // Vind fire smukke Tints fra Benefit