Ugen der gik # 3

Sponsoreret // Vind fire smukke Tints fra Benefit

Nu er det altså ved at være længe siden, at I jeg har forkælet jer med nogle lækre produkter! Jeg har derfor talt lidt med nogle af mine favoritbrands og der vil de kommende mandage være lækre produkter at vinde her på bloggen eller på Instagram (@nuria_blum). I dag udlodder jeg fire af Benefits fantastiske tints her på bloggen – Lollitint, Benetint, Posietint og Chachatint. Alle fire tints kan bruges på læber og kinder og efterlader en smuk stain.

For at deltage skal I blot:

1. Følge bloggen på enten facebook eller bloglovin
2. Fortælle mig om noget godt eller sjovt, der er sket for jer den seneste tid – dette gøres i kommentarfeltet.
3. Husk at deltage med jeres rigtige e-mail, så jeg kan kontakte jer, hvis I vinder.

Jeg trækker en heldig vinder mandag d. 2. november

HAV EN DEJLIG DAG! <3

Produkterne er sponsorerede af Benefit. 

73 kommentarer

 • Leslie B.S.

  Jeg er flyttet tættere på familien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Noget dejligt/fantastisk/magisk skete i weekenden. ..fik af vide at der intet var at se på mammografien jeg har fået livet en ekstra gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg var for 3 uger siden, på en aktiv ferie med min familie, hvor jeg virkelig fik en øjenåbner om hvor i dårlig form jeg er. Det var virkelig et stort shock for mig, fordi jeg aldrig har fokuseret særlig meget på min livsstil. Det GODE er at det var det der skulle til for at få mig til at ændre livsstil og i de sidste 3 uger har jeg løbet hver dag og ikke rørt ved sodavand, som altid har været min største svaghed. Så jeg føler allerede hvor godt min krop har fået det nu hvor jeg har ændret kost-og motions vaner! :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Er startet på gymnasium og er kommet i en rigtig godt klasse 🙂
  Krydser fingre og håber på at vinde de fire lækre produkter fra Benefit Cosmetics!! 🙂 Kender godt make-up mærket og har hørt så meget godt om disse fire produkter!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Noget af det mest (tragisk-)komiske jeg har været ude for på det seneste var, da min kærestes farmor kom på et aflastningsbosted, og de fortæller om, hvordan de på vej ind ser en mand, der står og tisser op af væggen inde på gangen foran hendes nye værelse. Min kærestes farmor kigger blot op og siger “når en mand skal, så skal han” 😉 Hahaha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda B

  Uuuh, det må da nok være da jeg var til demonstration her forleden, det var en fed oplevelsen og stemningen var helt igennem fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Lykke Kristensen

  Det må nok være, at jeg skal til USA næste år – det har været min drøm i maaaange år, så det er jeg SÅ lykkelig over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Mugnini

  Det mest spænende som er sket i mit liv, må være da jeg var i Berlin med min klasse. Det var en fantastisk tur, som jeg aldrig vil glemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mere godt end sjovt; Min søde mor er endelig endelig endelig ved at være sig selv igen, efter at hun pludselig ud af den blå luft blev meget syg (psykisk) i foråret. Det gør mig simpelthen så glad ♥så ja jeg drømmer om de lækre Benefit produkter, men hun kunne bestemt godt trænge til en lille gave og lidt farve i kinderne, så HVIS jeg skulle være den heldige, vil jeg dele med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er startet på gymnasium og er kommet i en dejlig klasse, hvor jeg har fået de skønneste veninder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste, der er sket for mig indenfor den seneste tid, er, at jeg har været på ferie i New York med min veninde. Det var mit 8. besøg i den skønne by, og jeg bliver ALDRIG træt af at komme der over. Jeg nyder hvert sekund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg har fødselsdag i morgen.. det er en god ting som godt nok ikke er sket endnu.. hehe.. jeg håber jeg er heldig at vinde en ekstra fødselsdags gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har haft ferie i denne uge og spenderet den med min dejlige kæreste! Kunne ikke forestille mig en bedre måde at bruge min ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker giveaway – jeg følger dig via bloglovin’ 🙂
  Jeg blev inviteret til Lukas Graham koncert for ikke så længe siden – og jeg glæder mig sååå meget! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg i efterårsferien var hjemme ved min veninde på Sjælland skulle jeg sjovt nok hjem 😛 Og så sætter jeg mig ved siden af en kvinde. Og foran hende sidder der en anden kvinde og de kender så hinanden (de er afsted med nogen unge børn. Tænker noget lejrskole?) men da kontrolløren er gået bitcher de lidt om hende og jeg blandet mig og sagde at man skulle tro at hende kontrolløren ejet verden! Og så talte vi egentlig resten af turen xD Som sådan nogen teenager selvom de nok var over 30 xD Ret sjovt :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Jeg oplevede noget sjovt så sent som i aftes. Jeg var på vej hjem fra fitness (som jeg besøger en sjælden gang) og her ser jo to drenge der har gemt sig inde i 3 stablede flytterkasser hver. Når folk passere dem siger de lyde og bevæger sig. Det er sådan noget man kun finder på youtube troede jeg! Det gjorde altså lige min aften en del sjovere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Skal snart lave tapasaften for min familie, det glæder jeg mig bare helt vildt til 🙂 kommer nok også til at lave en ordentlig omgang æbleskiver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  En fantastisk middag med tre skønne venner var helt fantastisk, og sindssygt sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At det snart er j-dag! Min mor og jeg elsker begge juleøllen, og vi glæder os hvert år til at drikke den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Noget sjovt: jeg ændrede min venindes kode på hendes iphone, uden at hun vidste det 🙂 Da hun endelig opdagede det, syntes hun bare, at det var sjovt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ZS

  Min datter på 2,5 snakker så godt efterhånden….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sikke en lækker give-away 🙂
  Noget godt der er sket på det seneste må være, at min kæreste har fået et fuldtidsarbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Lækker præmie!
  Noget godt: Jeg har næsten lige fået at vide, at jeg skal være moster igen til foråret, juuhuu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  At min datter er blevet rask igen efter sin operation-jeg er simpelthen så glad og taknemmelig! :heart_eyes: :smiley:
  Hvis jeg vinder vil mine kinder også komme til at gløde, ligesom mit hjerte:147: gør! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Frø

  Noget sjovt – Når man tager på en impulsiv bytur med en veninde og der så er en fyr der siger at jeg er kedelig i tøjet – Jeg kom nærmest direkte fra arbejdet på Subway… Hahahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Min søn på to år har ikke sagt så mange ord/sætninger endnu, men den anden dag, da vi kørte i bil og skulle koncentrere os om at finde vej, sad han og sagde “hallo”. Vi fik vist ikke lige svaret hurtigt nok, så pludselig sagde han “Er der nogen?”, og vi begyndte at grine helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Noget godt eller sjovt?
  Jeg har endelig mødt drømmemanden!
  Efter at ha været single i 8 år, så var jeg så småt begyndt at tvivle på, om han overhovedet fandtes derude. MEN det gjorde han! 😀
  Jeg var ikke i tvivl allerede fra første date af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg var til privat salsa lektion i søndags med min afrikanske veninde (som har afrikanske hofter of rytme sans……). Dét var pisse hamrende sjovt og kan virkelig, virkelig anbefales til ladies som godt kan lide at grine helt ned i maven, bevæge sig til musik og få en god én på opleveren med en veninde. SÅ well spent aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg kom til skade med min knæ før sommerferien, men du er jeg endelig raskmeldt igen – Så skal der danses 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Jeg har endelig fået taget mig sammen til at tage kørekort – og det kom med posten i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  At jeg var ude og shoppe med mine dejligste veninder i går, og fik prøvet en masse tøj og købt nogle ting, jeg længe havde været i mangel af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  At jeg skal se mine veninder de næste par weekender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  At mine veninder overraskede mig med en tøse-middag fordi de ved, at det var noget jeg virkelig har haft brug for, efter at have været en del stresset den seneste tid. Det gjorde mig virkelig glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Der er sket det at vi vi troede vores bil skulle til at koste mange penge , men så var det bare en bagatel . Så det skal nok blive en god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Det bedste der er sket, er også en blanding af noget dårligt som er sket. I Mandags blev jeg desværre udsat for trick tyveri på mit arbejde og de fik derfor snydt mig til at tro at jeg fik Euro som betaling, men istedet fik jeg svenske og endte til fyraften så at mangle over 1000kr i min kasse. Jeg var sindsyg ked af det og følte mig som verdens dårligste og dummeste medarbejder og var sindsyg nervøs for at jeg ville få en skriftlig advarsel.

  Dagen efter var jeg stadig ret påvirket af gårdagens event, og var bange for at min chef var sindsyg sur på mig og derfor ville give mig min 1. skriftlige advarsel. Istedet havde vi bare en samtale om det, og han var super sød og roste mig til skyerne for mig arbejde og sagde at min arbejdsplads virkelig værdsatte mig, og så sluttede han så af med at sige at han ikke ville give mig en skriftlig advarsel, fordi han var så glad for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Dét spørgsmål satte nogle tanker i gang.. For efter en fejlslagen operation har jeg mistet mit arbejde, og jeg kan godt nogle gange synes, at det hele er lidt op ad bakke – for kan jeg finde et nyt arbejde, når der nu er begrænsninger, der skal tages hensyn til?
  Nå, men mine unger giver mig dagligt gode oplevelser. Heldigvis, for ellers lå jeg nok under dynen i fosterstilling det meste af tiden! Så når min teen-datter, efter jeg har sagt godnat og forladt værelset, halvt råber/halvt synger: “Jeg eeeelskeer diiiig!” – ja, så kan man da kun være glad!
  Hun ville i øvrigt knuselske at være med til at prøve de her tints..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det bedste i dag var et stort kram fra min teenage dreng, som sagde ‘jeg elsker dig’. Det er guld. <3
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Vi har været på weekend ophold ved Blåvand/Esbjerg. Vi tog en tur til vandet der kun lå 3 km væk, det blæste og vi så naturen og vandet fra den barske side. Vi så også lavvande blive til højvande og ungerne var dybt facineret og det var en rigtig god læring til dem om altid at være opmærksom på forandringer når man er tæt på vandet. Det var en fantastisk oplevelse for både dem og os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Min kæreste og jeg var på sjælden date i weekenden. Den var ganske simpel og kortvarig, men det var rart at holde i hånd og grine og være bare os. Alt imens vores unger legede med deres moster og kusiner.

  Ah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg fik en kompliment fra en person som jeg ser megameget op til og respekterer helt vildt.
  Det fortjener nok en lille forklaring måske.
  Jeg har igennem de sidste par år været langtidssygemeldt med en diagnose som det tager tid at få mig rettet ud af.
  Dvs. at i de to år har hele min verden i større eller mindre grad bestået af min helbredelse eller min sygdom i dominerende grad. Næsten lige meget hvad jeg foretog mig, så var i det i en eller anden henseende relateret til min sygdom. Ting jeg ikke måtte. Ting jeg skulle. Ting jeg skulle tage hensyn til i en non-stop lang pærevælling.
  Altså… tag ikke fejl, jeg forstår godt at det er vigtigt for ellers kommer jeg jo aldrig tilbage, men det er udmattende på en helt ubeskrivelig måde at leve med sin sygdom på den måde.
  Fordi jeg blev sygemeldt har mit hovede derfor primært været koncentreret om mig mig mig på en eller anden måde.
  (Både på godt og ondt faktisk).
  Indenfor de sidste 4 måneder har jeg været aktiveret i frivilligt arbejde, med ting som jeg brænder for og derfor arbejder hårdt for.
  Det har så igen affødt at jeg har mødt en hel masse nye mennesker og har for første gang i 2 år turde påtage mig opgaver og udfordringer som ikke handler om mig og min sygdom.
  Især ligenu har jeg pludselig dødtravlt. Der er konstant møder og mails og samtaler der skal ordnes og normalt ville det køre mig helt træt og ude af stand til noget, men ligenu kører det hele bare.
  Det bliver ikke ved hvis jeg forsætter i det her tempo, men det gør jeg heller ikke.
  For ganske nylig lavede jeg en opgave som i mit hovede egentlig blev løst sådan lidt… middelmådigt.
  Ikke desto mindre blev det ikke modtaget sådan af modtageren, og ikke mindst fik jeg en hel strøm af komplimenter som gik på egenskaber jeg har.
  Dette er virkelig et menneske jeg har helt vildt meget respekt for og som jeg hemmeligt forguder en lille smule, fordi vedkommende bare er så fantastisk og dygtig at det halve kunne være nok.
  Prøv lige at spørge om jeg kunne være i lokalet bagefter!
  Det gav mig SÅ meget mod på at forsætte det gode arbejde, og det smitter virkelig af på hele resten af mit liv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernilleac

  Står midt i en hård periode af livet og måtte tænke længe over noget godt eller sjovt. Og det skræmte mig sgu lidt!
  Så dit lille konkurrenceindlæg var med til at sætte mine tanker i gang og få mig til at reflektere over at huske de gode og sjove ting. Tak for reminderen.
  Kh Pernille
  Ps: Udover den gode oplevelse det var at få en lille aha-oplevelse en sen mandag aften ved bloglæsning, så var min gode oplevelse en virkelig hyggelig Tivoli tur med min veninde, hendes datter og min nevø. De to små hyggede sig allermest på halmlegepladsen og det er svært at være i dårligt humør med sådan to livsnydere, som begejstres af lidt halm 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Jeg havde den dejligste fri dag med min kæreste forleden. Meget tiltrængt eftersom jeg arbejder ekstremt meget for tiden. Vi gik en lang tur og hyggede med at lave mad og se film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Noget godt må være at jeg i går var ovre ved min bror og hans kæreste, for at fejre hendes fødselsdag. Det var SÅ hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence! Uh hvor vil jeg gerne teste benefits tints 🙂
  I sidste uge besøgte jeg min søster i USA – hvilket var den bedste ting der er sket den seneste tid! Det var fantastisk at se hende igen. Vi havde ubeskriveligt mange sjove stunder på blot en uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Var i Jylland i weekenden og besøge gode venner, og der fik vi Sønderjysk kagebord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Vi har været på barselsbesøg hos dejlige venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Jeg var til eksamen i mandags og skulle egentlig bare bestå og så gik jeg ind og fik 4 – 3 ugers ferie JA TAK (dog kun to tilbage) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Rørbæk

  Noget af det bedste der er sket for mig på det sidste er klart, at jeg har fået mit første “rigtige” arbejde i bog & ide. Det er en kæmpe sejr for mig, så jeg er så glad! 🙂

  mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassia

  Noget godt må være, at det går godt med networking i forhold til mit bachelorprojekt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Hov jeg fik ikke hele min kommentar med: noget sjovt der er sket den seneste tid, hmm – lige nu kan jeg kun tænke på at jeg i morgen skal spise en masse kage sammen med nogle søde veninder – jubi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S.Thomsen

  Jeg var sammen med en gruppe gamle højskolevenner her i weekenden. Vi ses for lidt, men når vi endelig ses er det SÅ hyggeligt! Elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var sammen med mine rejseveninder i weekenden. Det er tre år siden, at vi tilbragte tre måneder på Hawaii, hvor vi boede tre piger sammen på under 20 kvm2. Jeg ser dem ikke så tit, fordi vi bor i hver vores ende af landet, men når vi ses, går tiden så hurtig. De er virkelig de bedste. Så noget så simpelt som venindebesøg har hævet mit humør flere niveauer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Andersen

  Åh de tints har jeg villet prøve i så lang tid, de står allerede på ønskelisten til jul :grinning: Jeg skal på søndag flytte sammen med en af mine bedste veninder, så det glæder jeg mig rigtig meget til efter at have boet alene i et år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Er startet til fitness,nu skal der ske noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Pedersen

  Har lige været nede og besøge min elskede kæreste i Sydkorea. Han er derned i et halvt år og studere, så det var lækkert at komme ned og se ham. Samtidig er jeg blevet en oplevelse rigere, og fået indblik i en helt anden kultur. Alt i alt den bedste måned i lang tid! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, sikke en lækker give away, søde Nuria! Hmm.. Noget godt der er sket, er at jeg er blevet ansat i Aldo! Nu hvor jeg har en stor passion for sko og tasker, så er der jo perfekt for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det bedste der er sket for mig er jeg har hvad jeg skal bruge i mit liv. Jeg har en mand, skønne børn, et dejligt hus og ja.. Hvad mere kan man ønske sig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Sikken lækker præmie! Jeg følger med både på bloglovin og på Facebook.

  Om halvanden uge har jeg en uges ferie ovenpå hårde eksamener på universitetet, – jeg glæder mig så meget til at kunne geare lidt ned og læse knap så meget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bedste der er sket for mig på det seneste er at jeg endelig har fundet ud af hvad jeg vil arbejde med og dermed først studere! Jeg har snart en hel bachelor i statskundskab, men har for nylig turde erkende overfor mig selv at jeg meget hellere vil læse til socialrådgiver. Så det er min plan og jeg glæder mig så meget til at starte på et nyt kapitel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym07

  Har deltaget ved at “Synes godt om” på Facebook.
  Der er som sådan ikke sket noget det helt store på den positive konto, men er en person der får det bedste ud af det jeg har at arbejde med.. Så derfor må det bedste være at jeg har forandret mig som person. -Har igennem længere tid forsøgt at lære at tænke på mig selv og blive mere glad for mig selv og det er ved at lykkes takket være en bestemt person der er kommet ind i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Bjorholm

  Efter at have været håbløst bagud med afleveringer, pga sygdom, er jeg endelig ved at have caught up igen, og kan nu nyde gymnasiefesterne, i stedet for at have kronisk dårlig samvittighed hver gang jeg slapper af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det bedste der er sket for mig/os i den seneste tid, er at vi endelig er kommet i gang med at lave et nyt og større køkken, som vores handicappede datter kan være i., så hun kan hjælpe til i køkkenet, det er så dejligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bjerregaard

  Det bedste der er sket for mig det seneste stykke tid er, at jeg har været på den mest fantastiske og tiltrængte ferie til Sverige med mine forældre, søstre, fastre, fætre og kusiner. Vi fiskede, spillede spil og købte 16 plader billig marabou og hyggede til langt ud på natten. Min fætter, der normalt bor og studerer i Skotland fløj hjem bare for at være med i de 4 dage, og det var bare en så hyggelig og hjertevarm tur. Nu er vi hjemme igen, og er allerede i gang med at planlægge næste tur, og det ser jeg allerede frem til. Følger dig på Facebook, og tak for en god blog som jeg har fulgt i et par år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg er blevet inviteret på ferie af min svigermor så glæder mig så meget til lidt sol og varme her i den kolde efterårstid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Det absolutte bedste der er sket 🙂 jeg er blevet mormor for første gang. Større findes ikke, det sødeste bette pus af en dreng der smelter mit hjerte 😉 ja så er jeg lige kommet i job igen. Oktober er vist den bedste måned på hele året

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstroem

  Jeg blev hjemløs for en tid seiden, men nu har jeg fundet et smukt værelse hos en gos veninde, og igår flyttede mine fire katte ind <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det bedste for mig i øjeblikket er, at jeg endelig fandt en Aprilia Habana scooter (det helt rigtige retrolook) brugt til en fornuftig pris! Den kommer på onsdag med fragtmanden og så kan jeg endelig fragte mit legeme op i Motionscenteret og smide det halve af min vægt :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noget godt der er sket for mig den seneste tid er, at jeg igen er begyndt min træning på et niveau, der er næsten så højt, som før jeg måtte holde pause pga. en gammel skade, der blussede op. Det giver mig så meget glæde, at jeg igen bare kan give den gas nede i centeret – Min træning er min mig-tid og jeg har virkelig savnet den! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj S.

  Det bedste der er sket for mig, er at jeg efter 1 års søgen endelig har fundet mig et job! Derudover er det jo en bonus at de virker som en super fedt og motiverende sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det bedste der er sket for mig er, at jeg har fundet nogle værktøjer der fungerer for mig, jeg har nogle kroniske sygdomme, så er tilværelsen lidt lysere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Følger dig både på bloglovin og facebook :smiley:

  Det bedste der er sket for mig indenfor den sidste stykke tid, er at jeg i fredags deltog i mine bedsteforældres guldbryllup. Det var en rigtig god aften fyldt med kærlighed :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik # 3