Udsalgsfavoritter // ASOS

Vanessa tester // -417 Nourishing Foot Cream

12415440_10153649292750795_191426608_o

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.


 

Jeg har aldrig hørt om mærket -417 før jeg modtog dette produkt.

Jeg er altid lidt skeptisk overfor produkter til mine fødder, fordi jeg har prøvet en del, da jeg døjer lidt med hård hud på mine hæle. Jeg har nu haft brugt denne fodcreme i over en måned, og den har virkelig hjulpet på mine tørre hæle og det er jeg virkelig glad for. For lad os lige være ærlige, tør hud på fødderne er bare ikke charmerende 😉

Det bedste af det hele er, at fodcremen dufter så fantastisk. Jeg har haft en fodcreme før som stank langt væk, og sådan noget kan jeg slet ikke have med at gøre desværre.

Jeg har også haft min mor som prøvekanin, og hun er også ret vild med denne fodcreme da hun også døjer med hård hud på sine hæle. Vi er hooked!

Døjer i også med tørre fødder, eller hård hud så brug denne her. Den vil forvandle jeres fødder til de blødeste fødder i nogensinde har haft!

-417 Nourishing Foot Cream kan købes her. 

Kh Vanessa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfavoritter // ASOS