Benefit Brow Bar // De eneste, der må røre mine bryn.

Ugen der gik # 4

Ugen startede med en tur i Ikea, hvor vi fik købt nogle småting til lejligheden som hylder, lidt planter og julepynt. I tirsdags var jeg til et rigtig hyggeligt Phyris event hos Dahl PR. Phyris er en rigtig spændende 3-fases hudplejeserie, som var rigtig spændende at høre om. Phyris skal I nok komme til at høre mere om, når jeg har testet et par af deres produkter.

I onsdags var jeg til event med Fiskars. Det var et super inspirerende og smukt event, hvor vi lærte en masse om selve brandet og deres produkter, og til sidst fik vi selv lov til at lege med deres produkter og lave smukke efterårskranse, buketter og dekorationer.

Her ser I resultatet af et billigt tørrestativ og tre ugers vasketøj – DET FUNGERER IKKE! Tørrestativet kollapsede og ikke engang gaffatape var nok til at redde det. Lige nu bliver det holdt oppe af to stole. Så jeg skal vist have købt et nyt og bedre tørrestativ OG til at vaske tøj oftere end hver 3. uge. ØV

Resten af ugen har bare stået på en masse hygge, da min kæreste har haft ferie.
Hvad har I fået ugen til at gå med? 😀
I har stadig mulighed for at deltage i konkurrencen om fire smukke tints fra Benefit – jeg trækker en heldig vinder i morgen 🙂 I kan deltage lige her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefit Brow Bar // De eneste, der må røre mine bryn.