Grafiske plakater i stuen

Sponsoreret // Parfumefri hverdag

Hvor ofte udsætter du dig selv for parfume?

Det er faktisk noget, jeg aldrig rigtig har tænkt over før jeg i forbindelse med dette indlæg i samarbejde med Neutral kiggede på deres kampagne “parfumefri hverdag”. Jeg tog testen på deres hjemmeside efter jeg havde set videoen ovenfor og kom frem til, at jeg er 60% fra at være parfumefri. Skærmbillede 2015-09-13 kl. 20.17.31

 

Det er jo ikke sådan, at jeg ikke er klar over, at der er parfume i mange af de produkter jeg bruger – det er bare ikke noget jeg har tænkt over ud over i mine skønhedsprodukter, men denne kampagne og videoen fik mig virkelig til at tænke!
Nu tester jeg jo rigtig mange produkter i forbindelse med bloggen, så det bliver ikke helt nemt, at skære parfumen helt fra i fx min hudplejerutine, men opvaskemiddel, vaskepulver osv. skal jeg vist til at have erstattet med noget andet, for der er jo ingen grund til, at netop disse ting overhovedet indeholder parfume.

Hvordan har I det med brugen af parfume? Går I meget op i at holde jer parfumefri eller er det ikke noget, I tænker over?

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Neutral. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grafiske plakater i stuen