Giorgio Armani Eye Tint - 9 Cold Copper

Grafiske plakater i stuen

Vi har virkeligt manglet noget på væggene i vores stue, så da webshoppen Desenio henvendte sig til mig og spurgte om de måtte forære mig nogle plakater, blev vi rigtig glade herhjemme! Vi fik selv lov til at vælge nogle, så de passede til vores hjem (hvilket var ret svært, for de har et kæmpe udvalg!) og valget faldt på disse fire grafiske plakater til stuen og en helt anden type til soveværelset, som jeg glæder mig til at vise jer i et andet indlæg, når den er kommet op at hænge.

Jeg er SÅ glad for dem, de pynter så fint i stuen og den virker slet ikke ligeså tom længere.
Lige nu går jeg bare og overvejer hvor jeg kan få plads til flere plakater henne! 😀

Kan I lide dem? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giorgio Armani Eye Tint - 9 Cold Copper