ASOS - STUDENTS GET 20% OFF

Fem boligønsker # 2

Ellos Vægreol Ester // Kähler Officina tapeholder // Lyngby Fyrfadsstager // Royal Copenhagen Hvid Riflet Tekande // Ferm Living Plant Stand

Jeg er langt fra færidg med at kigge på fine ting til boligen. Jeg elsker det og jeg kan bruge rigtig lang tid på det, så nu vil jeg igen dele fem af mine boligønsker med jer.

Vægreolen ville jeg virkelig gerne have hængende over vores spisebord i køkkenet, da vi virkelig mangler noget opbevaringsplads der. Det har helt sikkert noget at gøre med, at jeg har virkelig mange køkkenting, for det var vist ikke noget problem, da min kæreste boede her alene 😀 Tapeholderen har vi ikke BRUG for, men jeg synes den er så fin, og jeg ville rigtig gerne have den stående på vores skrivebord – og af og til skal man jo bruge tape, ikke?! Vi drikker RIGTIG meget te herhjemme, men vi har ingen tekande!! Så sådan en er altså højt på ønskesedlen lige nu og denne fine riflede er jo ikke til at stå for.
Fyrfadsstagerne vil jeg også gerne have stående i vores køkken – jeg er helt forelsket i dem. Og sidst, men ikke mindst drømmer jeg om de fine plantestandere, som jeg godt nok ikke lige ved, hvor jeg ville have stående, men dem skal jeg nok finde plads til 😀

Indlægget indeholder affiliate links.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS - STUDENTS GET 20% OFF