Fem boligønsker

På mit natbord..

Alle piger, jeg kender har et par produkter stående på natbordet, og jeg elsker at se, hvad de har stående af forskellige produkter. Og netop fordi jeg synes der er så sjovt, at lure på mine veninders natborde, tænkte jeg, at det kunne være sjovt for jer at se, hvad der står på mit.

The Body Shop Hawaiian Kukui Cream

The Body Shop har for nyligt lanceret en ny produktserie – Spa Of The World – og jeg har fået lov til at teste et par af produkterne. Alle dem, jeg har testet er rigtig lækre, men denne creme er altså min klare favorit! Den er ekstremt fugtgivende og dufter herligt. Begge dele er rigtig vigtige for mig lige inden sengetid – især efterår og vinter, da min hud bliver rigtig tør og jeg er stor fan af at dufte godt, når jeg lægger mig i seng.
Den koster lidt mere end deres populære budy butters, men man får også en del mere produkt for pengene.

Sanex Advanced AtopiCare håndcreme – fås i dagligvarehandlen til 32,95 kr. 

Dette er også en ny lancering, som netop er landet i butikkerne. Sanex Advanced er ekstra plejende kropsprodukter, som er udviklet i samarbejde med dermatologer. Og som noget nyt har Sanex lanceret bodylotion og håndcremer. Jeg har indtil videre kun testet håndcremen fra AtopiCare-linjen, som er beregnet til meget tør, sensitiv eller atopisk hud. Jeg har noget eksem på mine hænder af og til, som er utrolig tørt og klør HELT VILDT. Det var i udbrud, da jeg modtog denne håndcreme, så jeg åbnede den straks og gik i gang med at teste den og jeg er altså fan! Den mindsker virkelig kløe og irritation og fugter mine hænder rigtig god. Hvis I døjer med noget, der ligner, vil jeg virkelig anbefale jer, at prøve den – især til den pris – 33 kr.!

Carmex Original Tube

Min altid trofaste Carmex har jeg selvfølgelig også på natbordet. Det har vi faktisk begge herhjemme. Jeg har utroligt tørre læber, hvis jeg glemmer at bruge min Carmex læbepomade, så derfor har jeg lagt den på natbordet, så jeg aldrig glemmer den. Lige inden jeg lægger mig til at sove påfører jeg et tykt lag, som får lov til at fungere som en form for læbemaske natten over, og når jeg så vågner næste morgen har jeg igen superbløde læber.

Kobberlampefod fra Ellos Home

Jeg er, ligesom så mange andre, helt vild med kobber og har derfor for nyligt købt denne smukke lampefod. Pæren er fra Søstrene Grene og giver det fineste varme lys, så den er perfekt til soveværelset.

Clean duftlys

Jeg elsker duftlys og har minimum et stående i hvert rum i lejligheden. Dog er jeg temmelig kræsen med, hvilke jeg har i soveværelset, da jeg i det hele taget er meget sart med dufte grundet min migræne. Derfor er dette helt perfekt til soveværelset, da det bare dufter rent, hvilket er fantastisk, især når det er et par dage siden, man har vasket sengetøj, for det giver lidt den der følelse er nyvasket sengetøj, som alle jo elsker.

Clean Room & Linen Spray

Denne har jeg stående på mit natbord af stort set samme grund som duftlyset – den bruger jeg bare, hvis jeg er lidt for træt til at tænde et duftlys, men alligevel gerne vil have, at soveværelset dufter godt. Jeg kan også godt lide, at bruge den i stuen af og til – især når vi bare har en hyggedate i sofaen med Netflix 😀

Jeg er ikke blevet mindre nysgerrig af at skrive dette indlæg og jeg vil meget gerne høre, hvad I har stående på natbordet! 😀 <3 

Indlægget indeholder affiliate links.

8 kommentarer

 • Jeg har hørt SÅ mange snakke om Carmex læbepomade. Måske er det på tide jeg selv prøver den. Jeg fik ellers et flip sidste år og købte en masse EOS læbepomader. Og aldrig har jeg været så træt af en læbepomade!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MaleneH

   JEG ELSKER CARMEX. Bedste læbeplejeprodukt ever!! Jeg er bruger det altid. Både morgen og aften! … også når jeg skal i byen bruger jeg det som shine på min læbestift 🙂 Kan virkelig anbafales! :heart_eyes: :heart_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Orv det må jeg lige prøve en dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Du skal helt sikkert have prøvet Carmex!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu kender du så i hvert fald een :yum: jeg har nemlig kun en lampe på mit bord :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre sager – vidste slet ikke at Clean også lavede duftlys. Dem skal jeg helt sikkert have tjekket ud (:
  Selv kan jeg slet ikke falde i søvn, før jeg har påført min Eight Hour Cream. Måske en smule OCD, men hvis ikke jeg gør det, er der stor risiko for at jeg vågner op med forkølelsessår den næste dag, så hellere være på den sikre side 😛
  Du må have en dejlig dag!
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   De dufter såååå godt!!
   Det er altid bedst at være på den sikre side 😀
   Du må også have en rigtig dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem boligønsker