I min taske - sensommer

Fem boligønsker

Kobberfarvet bordlampe // ALWAYS KISS GOODNIGHT /NEVER GO TO BED ANGRY plakat // hler – Omaggio lysestage guld (kan forudbestilles her)// Kartell – Componibili

Jeg er jo for nyligt flyttet ind hos min kæreste, og da han har boet her alene før synes jeg, at lejligheden trænger til lidt mere hygge. Jeg er ikke den helt store fan af nipsting, men heller ikke et helt “koldt hjem”, så jeg prøver så vidt muligt, at finde en god mellemvej.

Den kobberfarvede bordlampe vil jeg rigtig gerne have stående på skrivebordet, da der lige nu simpelthen mangler lys, og det skal jeg bruge med alle de lektier jeg skal til at læse.
De to plakater vil jeg gerne have hængende over sengen i soveværelset, da jeg synes de er rigtig fine, og teksten derpå er også noget, vi sørger for at huske herhjemme.
Kähler lysestagen ønsker jeg mig både i lille og mellemstørrelse og jeg har faktisk netop forudbestilt dem for at være sikker på at få dem, for jeg orker altså ikke det der cirkus, som der var sidst med de fine limited Kähler vaser.
Kartell componibili er et fanastisk møbel – vi har allerede en i stuen og jeg ønsker mig en til til gangen, da der mangler lidt opbevaring derude til nøgler, pung, vaskekort osv., som lige nu har plads i en lille skål på skrivebordet.

I må alle sammen have en dejlig aften og huske at nyde de sidste par timer af weekenden! <3

Indlægget indeholder affiliate links. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I min taske - sensommer