Mine sommer must haves

Hamsas sommer must haves

Efter jeg havde skrevet indlægget om mine egne sommerfavoritter kom jeg til at tænke på, at det måske kunne være sjovt for jer også at se andres. Derfor har jeg inviteret et par venner og veninder ind for at vise deres must haves her til sommer.

Vi starter med den søde Hamsa, som både har en youtubekanal og en blog – og jeg synes helt sikkert, at I skal besøge begge dele! Nu er ordet hans <3

Foundation er helt klart must have for mig! Her til sommer er Body & face foundation fra Mac det bedste nogensinde. Den er let og lækker! Oveni det, så elsker jeg, at highlighte og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at der ikke kom meget mere på end det normale hehe.. Jeg elsker denne fra NYX, som er ret nemt at arbejde med jeg bruger faktisk mest bare mine finger til at fordele den med og så blender jeg den ud med min Beauty blender. Man kan jo ikke highlighte uden lige at lægge lidt bronzer eller contour og her er min bronzer fra Clinique en klar favorit her til sommer!
Jeg sætter det hele sammen med pressed finishing powder fra Uban Decay, som virkelig er lækker! Læberne skal selvfølglige også forkæles, og retro fra Mac er bare lækker, hvis man vil have lidt ekstra end nude på læberne. Jeg vil helst ikke dufte for meget, af stærk parfume her til sommer, så en lækker frisk duft fra Victoria secret mist er must! Til mine ben, så skal de vises frem og det skal skinne! Leg mist fra the body shop er must!

// Indlægget indeholder affiliate links. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommer must haves