20% rabat på alt på asos.com

Mine sommer must haves

Så er sommeren for alvor startet. Jeg er ved at omkomme af varme og trives lige nu bedst i sofaen med så lidt tøj på, som muligt og fuld fart gulvblæseren. Jeg bliver altså aldrig vildt begejstret for varme.
Men skulle jeg nu bevæge mig mere end højst nødvendigt, så er der altså et par produkter, jeg under ingen omstændigheder vil undvære og dem vil jeg rigtig gerne dele med jer.

Nivea – Sun Protect & Bronze Oil SPF 30

Da jeg var yngre, gik jeg meget op i at være brun hele tiden og solcreme brugte jeg ikke, da jeg var helt overbevist om, at jeg så ikke ville blive brun. Jeg er heldigvis blevet klogere, og har fået respekt for solens farlige stråler, så nu bevæger jeg mig ikke ud uden solcreme, MEN jeg er endnu ikke sådan helt cool med solcreme, for det er sgu da lidt besværligt. Af selv samme grund er jeg rigtig glad for denne, da det er en spray, hvilket gør den let at påføre. Det siges, at den aktiverer huden til at blive brun naturligt, hvilket jeg dog ikke har testet endnu, da jeg som tidligere nævnt helst holder mig indendøre, men jeg skal nok lette måsen ud og få lidt farve før eller siden.

Den kan blandt andet købes i Matas og koster 119,95 kr. 

Marc Jacobs Beauty – New Nudes Sheer Lip Gel, Role Play 

Jeg orker ikke særlig meget makeup, når det er varmt, men jeg kan heller ikke sådan helt undvære. En let, cremet læbestift som denne bandit fra Marc Jacobs ligger derfor fast i min taske. Den er simpelthen så pæn og lækker at have på læberne. Den er nude, men ikke sådan kedelig, død nude og jeg er fan.

Den kan købes i Sephora og koster cirka 250 kr. 

Levevis – Aloe Vera Gel

SKULLE jeg nu gå hen og få lidt for meget sol, rende igennem et brændenældebed, brænde mig på grillen, få mig nogle lede insektbid eller noget andet fjollet (hvilket altså sker oftere end det burde) så er denne Aloe Vera Gel altid god at have ved hånden, da den køler og afhjælper de fleste hudirritationer.

Den kan købes i Føtexbutikker landet over og koster 70 kr. 

Urban Decay – Afterglow Blush, Score 

Tilbage til det lette makeuplook. Her er blushen min gode ven, da den lynhurtigt tilfører lidt farve til ansigtet, så man ser en anelse friskere og sommerlækker ud. Denne er en ny lancering fra Urban Decay og lover at holde otte timer. Den holder RIGTIG længe i løbet af en ganske almindelig dag, men skulle man ligge og kampsvede i solen i otte timer, skal man nok ikke regne med, at den stadig sidder fint og pænt på huden når man kommer hjem.

Den kan købes lige her og koster 210 kr. 

Appeal4 – neglelak, Queen’s Lace

Vi vil alle gerne have pæne hænder, ikke? Og denne her neglelak er bare virkelig pæn, sådan virkelig! Jeg kan slet ikke få nok af den. Og så er den endda billig!

Den koster 79 kr. og kan købes lige her. 

Gillette Venus – Snap barberskraber

Nu er det jo åbenbart blevet sådan halvmoderne at lade håret gro diverse steder, men den mode er jeg altså ikke hoppet med på. Jeg kan derimod godt lide at have glatte ben og der er denne lille fætter altså en god hjælp efterfulgt af en lækker bodylotion. Det er en skraber i rejsestørrelse, som kommer i et lille fint etui, så den er perfekt til rejsen! Jeg skal godt nok ikke på ferie, men jeg er alligevel rigtig glad for den. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg er mere glad for denne, end mine andre skrabere, da barberbladet er det samme, men jeg er kommet frem til, at det må være fordi man har et andet greb på den på grund af størrelsen. Jeg kan i hvert fald klart anbefale den, om I skal på ferie eller ej.

Og så er den endda på tilbud i Matas lige nu til 99,95 kr. 

Batiste tørshampoo 

Denne har jeg nævnt på bloggen rigtig mange gange. Det undrer mig ikke, hvis I er ved at være trætte af at høre om den. Men det er altså stadig en favorit. Især om sommeren, hvor nogle får hurtigere fedtet hår, eller for nogle som mig, der har så fint hår, at det ikke vil holde på en hestehale – der er denne altså også god, da den giver håret noget tekstur. Og det er altså temmelig vigtigt, at jeg kan få lov at have hestehaler i dette vejr, da jeg ellers ville få det endnu strammere end jeg har det i forvejen.

Den kan købes i Matas og en del steder på nettet. 

Har I nogle sommerfavoritter, som I ikke KAN undvære? <3 

Indlægget kan indeholde affiliate links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på alt på asos.com