Lilla spidser på under 10 minutter! Maria Nila Colour Refresh - Vivid Violet 0.22

NARS // Virtual Domination Cheek Palette

Det er som om, at NARS bare aldrig skuffer! Jeg er simpelthen så glad for alle de produkter jeg har derfra. Det er nok også derfor jeg skyndte mig i Sephora for at købe denne palette ligeså snart den kom.
Denne palette indeholde en bronzer, en highligter og tre blushes. Alle fem er fantastiske. De er pigmenterede, blender fantastisk og holder længe på min hud.

Laguna: Er nok Nars’ mest kendte bronzer og nok også et af deres mest kendte produkter. Og det er ikke uden grund, for det er en helt fantastisk bronzer. Den er en del af deres faste sortiment – og hurra for det! <3
Final Cut: Er en hamrende fin mat koralfarvet blush.
Deep Throat: Rigtig fin koral/lyserød med en masse fin shimmer, som jeg knuselsker! Jeg har også denne som single og bruger den utrolig tit.
Sex Fantasy: Superfin mat, kold pink blush. Er blevet helt tosset med den, selvom jeg egentlig ikke havde regnet med det.
Miss Liberty: Denne highlighter er for vild! EN MASSE GLIMMER! 😀 Den kan måske godt blive lidt for vild på kinderne, men så kan den bruges på øjnene eller i øjenkrogen.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilla spidser på under 10 minutter! Maria Nila Colour Refresh - Vivid Violet 0.22