KONKURRENCE // LABELLO FRUITY SHINE

LORAC PRO PALETTE + et lille tip + to heldige Labello-vindere.

Og så gik nogle lige og troede, at jeg havde nok neutrale øjenskygger – I TOG FEJL, jeg kan aldrig få nok! 😀 Denne palette har jeg sukket efter i en evighed, men da den ikke kan købes i Europa og altid har været udsolgt når mine venner har været i USA har den ikke været helt nem at få fat i. Heldigvis var Maike fra achtungbeauty.com så fantastisk sød at købe en med hjem til mig.

Jeg er IKKE skuffet over den – den lever op til alle mine forventinger, og siden jeg fik den, har jeg slet ikke brugt andet. Maike har også været så sød at lade mig låne hendes fine swatchbilleder, da jeg har fået noget rødt udslæt på armen, som jeg simpelthen ikke vil byde jer at skulle se på. Men således ser farverne ud;

Er de ikke bare SMUKKE? Alle farverne er lige mig.

Og Maike stopper altså ikke med at være et skønt menneske. Hun har nemlig købt et palette med hjem til sine læsere også, som hun udlodder lige her, lige nu.

DE TO HELDIGE VINDERE AF LABELLOKONKURRENCEN ER
MIRIAM & PIA SROKA 
Send mig venligst en mail med Jeres adresser på nuriablum@hotmail.com

MØSSER!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE // LABELLO FRUITY SHINE