Mit år 2016

Lidt om det der med at fylde 25.

 

Jeg fylder 25 på onsdag. Jeg har egentlig aldrig været bange for at fylde år, eller for at skulle være tættere på de 30, eller 50 eller 100 for den sags skyld. Det er jeg heller ikke denne gang. Tvært imod –  for mig er det en gave at fylde år, for jeg er blevet et år klogere og har haft endnu et år til at samle flere oplevelser og erfaringer. Det eneste, der denne gang skræmmer mig en lille bitte smule, er de forventninger, jeg engang selv har haft til det der med at være 25 år. Da jeg var yngre, havde jeg en forventning om, at dér ville jeg være rigtig voksen (hvornår er man egentlig det? bliver man nogensinde det?) med børn, hund, hus, mand og et voksenjob. Jeg har ingen af delene – jeg har to katte, en kæreste, bor i lejlighed og studerer. Og jeg er faktisk rigtig glad, hvor jeg er. Det at skulle blive rigtig “voksen” med den voksenpakke, jeg havde fået fremstillet til mig selv som lille, det har jeg altså udskudt.
Jeg har opnået så mange andre ting, som jeg er rigtig glad for. Jeg vil da ikke lyve, jeg ville gerne have børn og det hele og det var også min plan rigtig længe, at det skulle have været nu. Men livet er jo sådan en sjov størrelse og ville en anden vej med mig for nu. Så lige nu er mit mål for mig selv, som 25 årig, at jeg skal være glad – lykkelig om man vil. Jeg vil blive bedre til at nyde livet, for hold nu op, hvor flyver tiden afsted. Jeg vil fortsat kunne betale alle mine regninger og spise andet end pasta med ketchup. Jeg vil passe bedre på mig selv og min krop.Måske investere i en foam roller eller noget fitness udstyr, da jeg er overbevist om, det vil være en god investering for de fleste, når det kommer til afstresning og motion. Jeg vil grine mere og danse mere. Jeg vil læse flere gode bøger og spise mere lækker mad. Og så vil jeg stoppe med at bekymre mig! Bekymre mig om,  hvornår jeg nu endelig får de børn, hus, hund og alle de andre ting, jeg altid vil drømme om. Det kommer når det kommer, det kommer når det er meningen, at det skal komme. Og måske endda, når jeg mindst venter det? Hvem ved.
Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad det næste år byder på at spændende muligheder og oplevelser. Og så beklager jeg mulig tanke-rod i denne tekst 😉

skaermbillede-2016-11-17-kl-14-04-10

2 kommentarer

  • Gustavo Woltmann

    Tillykke med de 25. Og det er en god beslutning at stoppe med bekymringerne. Det hele skal nok blive, som du ønsker – eller bedre.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogengange er det helt terapeutisk bare at lukke sit tanke-rod ud 🙂 Stort tillykke med på onsdag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit år 2016