Goodiebox // BEAUTY MUSTHAVES by Elements

Rituals / Happy Buddha Foaming Shower Gel Sensation

8716716033806
Sponsoreret*


Rituals har været tilgængelig i Danmark i nogle år efterhånden i Magasin, men det er først nu, at de er begyndt at åbne deres egne butikker – indtil videre i Rødovre Centrum og Frederiksberg Centret og butikkerne er simpelthen så fine og gennemførte. Jeg skal til åbning i en af deres butikker på torsdag, hvor jeg vil forsøge at tage en masse fine billeder, så jeg kan vise jer deres univers. Rituals har også en rigtig sød historie, som jeg dog vil vente med at fortælle jer mere om før efter eventet, da jeg håber, at vi hører meget mere om den der.

I dag vil jeg rigtig gerne dele en af mine favoritprodukter fra Rituals med jer, for det kan jeg alligevel ikke helt vente med til efter det event. Det drejer sig om deres foaming shower gel sensations og lad os lige starte med tre hurtige om dem:

  • Gel-til-skum – de skummer op i kontakt med vand
  • Findes i flere forskellige dufte, så der findes en til hvert humør/ritual
  • Er meget drøj i brug – holder i følge dem selv i op til 50 brusebade, jeg tror vores kommer til at holde en del mere end det, men det kommer selvfølgelig an på hvor meget man bruger af gangen. Pas dog lidt på første gang, for man skal bruge meget mindre, end man tror, da den skummer rigtigt godt op.

Duften her er fra Laughing Buddha serien, som er inspireret af Buddha og dufter noget så skønt af mandarin og cedertræ. Duften er meget opfriskende og er perfekt til morgenbadet til en glad start på dagen og så efterlader den altså huden silkeblød. Mit eneste problem er, at S er blevet ligeså glad for den, som jeg selv er, så der røg halvdelens af dens levetid for mig. 😀


*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et produkt, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // BEAUTY MUSTHAVES by Elements