Lidt nyt i vores lille køkken

Vanessa tester // Depend vipper

12443529_10153690154695795_1438872687_o

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af nogle produkter, som jeg har modtaget og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om dem.


Jeg er så heldig at have nogle okay naturlige lange vipper, men jeg er altså typen der er glad for at gå med falske vipper. Også til hverdag!

Jeg er super glade for mærket Ardell, men jeg har haft fornøjelsen af at teste de her vipper fra Depend, som er meget tæt på de vipper, jeg køber fra Ardell. Dem jeg tit og ofte køber fra Ardell er deres Demi Wispies, og dem prøver jeg altid at finde billigere.

Faith: De her vipper er dem, som minder mest om Demi Wispies fra Ardell, og det er jeg lykkelig for. De er simpelthen så flotte og naturlige, og dejlige at have på. Det er den slags vipper jeg bruger allermest.

Grace: De her vipper er meget ens med Faith, men jeg er mere til Faith end de her. Grace er også meget naturlige og dejlige at have på, men jeg er bare mere fan af Faith.

Kayla: De her vipper er lidt mere vovede, og er vipper, jeg ville bruge til specielle lejligheder. Men de kan også sagtens bruges til hverdag, hvis man godt kan lide et lidt mere dramatisk look til hverdag. F.eks. hvis man tit går med smokey eye, eller bruger en tyk winged eyeliner. De er også dejlige at have på.

Depend laver nogle skide gode vipper, og jeg er fan. Det, der er bedst ved de her vipper er, at de er så lette at få fat i. De kan købes i Matas til 49,95,- og lige i øjeblikket har de tilbud på deres vipper. Køber man to par sparer man 30%.

Har i prøvet nogle andre vipper fra Depend i kan anbefale?

Kh Vanessa

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt i vores lille køkken