Sponsoreret // Parfumefri hverdag

Min kærestes mande-morgenrutine

Så er det igen tid til lidt mand her på bloggen, så tag godt i mod min søde kæreste 🙂

Mine morgener er oftest lidt hektiske, og det ender altid med .at jeg skal nå det hele på den halve tid. Det er derfor ikke den mest forkromede morgenrutine.

Det første jeg gør når jeg står op, er at gå i bad.

I badet

Her bruger jeg for tiden Sanex Dermo Hydrating 3in1. Det geniale ved denne er, at man kan bruge den både til krop, hår og ansigt, hvilket fungerer super godt for mine travle morgener.
Det er en gel, hvilket jeg lige skulle vænne mig til i starten, da jeg altid har brugt en mere cremet konsistens, men nu kan jeg super godt lide den.

Hvis jeg har tid, vasker jeg mit ansigt med Bull Dogs sensitive ansigtsvask. Jeg har tidligere skrevet om dette produkt, og jeg er stadig ligeså vild med den.

Ansigt

Efter jeg har været i bad, fugter jeg mit ansigt med Bull Dogs Protective moisturiser(kan købes i Matas). Dette produkt har jeg også nævnt før, og det er stadig en fast del af min morgenrutine.

Duft

Jeg bruger altid en ret neutral deodorant, så duften kommer fra parfumen.
Min favorit er Bull Dogs Original deodorant, netop fordi den ikke dufter så meget, så jeg kan bruge den med mine forskellige parfumer.
Jeg bruger en lidt forskellige parfumer, men for tiden kan jeg rigtig godt lide John Varvatos Artisan parfume. Det er en frisk, maskulin duft, der er god til hverdag.
Jeg vil meget gerne kunne beskrive præcis hvilke elementer den dufter af, men jeg besidder simpelthen ikke evnerne til det.

Hår

Til mit hår er jeg lige begyndt at bruge Maria Nilas Creator Clay. Jeg har ellers i mange år brugt Osmo Essence, men denne her er jeg helt vild med. Det er en clay wax, hvilket er det jeg bedst kan lide. Selvom den kun har tre ud af seks, på Maria Nilas egen holdbarhedsskala, synes jeg den har et enormt godt hold, der virker hele dagen.
Den er let at arbejde med, så længe man husker at varme den godt op i hænderne.

– Mr. Blogger Blogger

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret // Parfumefri hverdag