Chanel // Stylo Eyeshadow – Jade Shore

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer

Denne concealer har jeg længe ville prøve, så da jeg endelig fandt den til en rimelig pris på eBay, klikkede jeg den straks hjem. Nu har jeg prøvet den et par gange, og jeg er godt tilfreds. Den er dejlig tynd, og føles let på huden samtidig med den dækker det jeg har behov for (-hvilket nu ikke er særlig meget) Jeg har den i farven “fair” og den matcher min hudfarve rigtig fint.

Fordele:

 • God dækkeevne
 • Nem at påføre og blende
 • Føles let at have på

Ulemper:

 • Tørrer hurtigt, så man skal ikke vente for længe med at blende produktet
 • Emballagen – selvom svampen skulle være antimikrobiel tror jeg ikke at det kan undgås at den med tiden bliver ret klam

Alt i alt:

Jeg kan rigtig godt lide denne concealer, og jeg kan faktisk også rigtig godt lide at påføre den med svampen, men da god hygiejne er vigtig for mig, vil jeg inden længe blive nødt til at se om jeg kan få skilt den ad, så jeg kan bruge produktet uden svampen. Men da dette er ret besværligt, er det nok ikke en concealer jeg kommer til at købe igen, men jeg får helt sikkert brugt den op!

Den kan købes på eBay til omkring 50-70 kr.

Hvilken concealer er jeres favorit? <3

MØS MØS

7 kommentarer

 • Sanne

  Hvor fandt du den hvor de sender til dk? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også undgået denne pga svampen. Men jeg tror nu stadig jeg ender med at købe på et tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Den svamp er da også bare for ulækkker altså 😀
   Men ja, ellers er det et godt produkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den lyder lækker, men vil give dig ret i at svampen nok hurtig bliver lidt halv klam 🙂

  Min yndlings concealer er desværre færdig og brugt. Det var en fra Chanel som jeg var virkelig glad for! Den hjalp mig meget på de trætte dage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Uha, Chanel laver så mange lækre ting. Har også selv en concealer derfra, som jeg er super glad for! 🙂 Hvilken var det du havde? <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Aldrig rigtig brugt andet end clinique. Jeg er så dårlig til at prøve nye ting i frygt for hvor gode/dårlige de er, for bliver så sur når jeg spilder mine penge haha. Men den lyder da okay til prisen, selvom den svamp du snakker om godt kan lyde til at blive lidt klammo 🙂 Men tak for tippet om ebay, det er da ikke helt dumt når man skal teste det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Ej hvor skægt – jeg ejer faktisk ikke særlig meget fra Clinique 🙂
   Jeg kan slet ikke lade være med hele tiden at prøve nye ting. hehe
   Ja – skal altså have fundet en løsning med den klammo svamp 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel // Stylo Eyeshadow – Jade Shore