STADIUM

LÆBEPLEJE

Som jeg før har nævnt, har jeg rigtig tørre læber. Det er selvfølgelig værst efterår og vinter, så jeg går rigtig meget op i at pleje mine læber netop nu. Og jeg tænkte, at jeg ville dele min rutine med Jer.

Jeg skrubber mine læber hver aften med enten Bubblegum eller Santa fra Lush. Jeg skrubber blidt, men forholdsvis længe, og jeg bruger bare fingrene.
Derefter påfører jeg en godt lag af læbeolien fra Hourglass, og den har så hele natten til at virke. Jeg elsker simpelthen følelsen af den på læberne, den er ikke så flydende, som olie normalt er, den er faktisk ret tyk.
Inden jeg begynder at lægge makeup om morgenen, påfører jeg et godt lag Creme De Rose fra Dior, og den kan så sidde og virke mens jeg lægger makeup, så mine læber kan være bløde og klar til læbestift eller gloss.
Hvis jeg får tørre læber i løbet af dagen, bruger jeg læbepomaden fra Sugar Fresh.

Denne rutine fungerer hamrende godt for mig, og jeg døjer slet ikke med tørre læber længere – med mindre jeg selvfølgelig ikke får gjort, som jeg skal! Og jeg er simpelthen så glad for endelig, at have fundet en løsning og nogle produkter, der bare virker!

Har I også en helt bestemt rutine for Jeres læber? Eller er I så heldige, at læbepomade er nok for Jer? <3 

MØSSER!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STADIUM