SWEET SUCCULENCE + EN VINDER

MAYBELLINE // FIT ME – ANTI-SHINE STICK

Af en eller anden underlig årsag har vi ikke fået Maybellines Fit Me linje i Danmark, så derfor købte jeg både concealer, stick foundation og pudder da jeg var i Berlin, for jeg har simpelthen hørt så meget godt om det hele. Jeg starter med denne stick, da det ikke er en form for foundation man ser meget, så den har jeg glædet mig mest til at prøve!

Fordele:

  • Utrolig let at påføre
  • Da den er nem at påføre OG den er i en stick, er det den foundation jeg kan påføre aller hurtigst og samtidig få et pænt resultat.
  • Man skal ikke have pensel eller svamp frem
  • Dækker min rødmen

Ulemper:

  • Nu har jeg forholdsvis tør hud, så den holder ret godt, men hvis man har kombineret eller fedtet hud, tror jeg ikke, at den vil holde en mat en hel dag.
  • Jeg frygter, at den ikke holder særlig længe, da den er en stick, men det ved jeg af gode grunde ikke endnu 🙂

Alt i alt:

Denne foundation passer rigtig godt til mig og mine behov. Det tager mig knap et minut at finde den frem og påføre den, og da min hud ikke er fedtet holder den på min hud så længe som jeg har brug for, hvilket normalt er en skoledag eller arbejdsdag, så ca. 7-8 timer 🙂 Jeg er rigtig glad for den, og kunne godt finde på at købe den igen!

Den kan købes hos feelunique til ca 85 kr. og hos Nelly.com til 129 kr. 🙂

Hvad bruger I på Jeres hud, når det skal gå stærkt om morgenen? <3

MØSSER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET SUCCULENCE + EN VINDER