Maybelline Color Tattoo Pure Pigment // Downtown Brown

Benefit creaseless cream shadow // No Pressure!

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker cremeøjenskygger. Især når jeg har travlt, har jeg det med at gribe ud efter dem, da det bare er så nemt og hurtigt lige at smøre lidt på øjet med den ene finger og blende ud med en anden!

Farven kommer desværre slet ikke til sin ret på billedet.

Fordele:

  • Suuuper cremet
  • Emballagen er ikke til at stå få!
  • Den holder længe, selv uden primer

Ulemper:

  • Ingen, så skulle det da være, at det kun fås i Sephora i Danmark

Alt i alt:

Jeg.er.forelsket! Den er simpelthen bare fantastisk, og jeg vil helt sikkert have fat i flere farver. Stod det til mig ville jeg faktisk bare købe alle farverne. Jeg har fået ROS for denne og en gæst på arbejdet spurgte, hvad jeg havde på øjnene. Det må da sige, hvor flot den er <3

Den kan købes i Sephora eller på ASOS.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maybelline Color Tattoo Pure Pigment // Downtown Brown