Lyserød Lørdag // Rønsbøl

Ugen der gik # 2

I tirsdags var jeg til Sephoras juleevent, hvor vi så alle de spændende nyheder, som snart lander i Sephora. Og I kan altså godt glæde jer, for hold nu op, hvor var der mange fine produkter!

I onsdags var jeg på Nimb til lancering af Moroccanoils nye hudpleje. Produkterne kommer i tre dufte – den originale Moroccanoilduft, rose og appelsin. Produkterne virkede rigtig lækre, og jeg glæder mig til at se nærmere på dem!

Torsdag var der housewarming hos Polhem PR, hvor der var sushi fra Sushi Lovers – som efter min mening er Københavns bedste sushi! Der var også rigeligt at drikke og en masse hygge.

I denne uge har jeg også forsøgt mig lidt med “outfit”billeder på Instagram (nuria_blum) efter en del ønsker fra jer. Og i fredags var jeg et smut forbi Benefit til en kop te og jeg fik en masse lækre produkter med hjem til test – og der er faktisk også nogle til jer, så der kommer en konkurrence med dem ligeså snart jeg selv har testet dem.

Resten af ugen har jeg brugt på at få styr på en masse praktiske ting, og jeg har fået ryddet op – og ud i alle mine produkter, hvilket føles fantastisk! Alt i alt har jeg haft en fantastisk uge, og det håber jeg også, at I har.

Hvad har I brugt ugen på? <3

2 kommentarer

 • Kassandra

  Hvor dine støvler og dybe røde bluse fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nuria

   Støvlerne på venstre billede er fra TREND ACCESORIES og dem på højre billede er fra H&M. Blusen er købt i Primark 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød Lørdag // Rønsbøl