På mit natbord..

Jeg drømmer om…

Jeg er ikke modeblogger, og jeg bliver det nok heller aldrig, for mit tøj er vist ikke særlig moderne. 😀 Min stil har været den samme de sidste mange år, og jeg tror næppe, at den kommer til at ændre sig særlig meget. Men selvom jeg ikke er modeblogger, så kan jeg rigtig godt lide tøj, og flere af jer har bedt om denne type indlæg, så nu prøver jeg det! 🙂

Vi kender vist allesammen det med at have indkøbskurven fyldt godt op på vores favoritwebshops, og bare sidde og drømme om at have mulighed for at bestille det hele, ikke? Men når man, som jeg er på SU, er det bare aldrig en mulighed. Jeg vil derfor vise jer et lille udpluk af, hvad jeg i øjeblikket sidder og savler over.

Har I også en masse i kurven på forskellige webshops?! 😀

Jacqueline de Yong skjorte //  Rut&Circle jeans // Vero Moda strikkjole // Vero Moda bluse // Noisy May skjorte

Hvisk ring // LYDC London rygsæk // Polo Ralph Lauren tørklæde // Billi Bi boots // Hvisk ring

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På mit natbord..