Hamsas sommer must haves

Helenes sommer must haves

I dag har bloggen besøg af Helene fra Pudderdåserne, som af et af mine absolut favoritmennesker. Som I jo nok allerede ved, er hun en hamrende dygtig blogger, men hun er også en fantastisk veninde. Hun er her for at dele sine sommer must haves med Jer og ordet er nu hendes <3

En god fugtgivende farve til læberne er umuligt for mig at undvære. For et par uger siden genfandt jeg min store kærlighed til Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm. Den er genialt at have i tasken, fordi den nærmest passer til alle slags looks. Den er så fin og nem at have med at gøre, især fordi det kan gøres uden et spejl.

Når jeg skal finde nye dufte, giver jeg dem altid en chance på huden. Det gælder også, når jeg synes, de umiddelbart lugter sært. Det var ret godt, jeg gjorde det med Diptyque Do Son EDP, for lige når den kommer på, kan jeg ikke ret godt lide den. Efter et øjeblik er den dog faldet til ro og så dufter den vidunderligt. En stor smuk buket af hvide blomster, krydret med appelsinblomst, rose og iris, og fint afrundet af rosa peber, benzoin og moskus.

I forbindelse med et ret vildt tema som er på vej på bloggen… er jeg faldet pladask for Weleda Wild Rose Creamy Body Wash. Det hele startede egentlig med en prøve på hotellet, da jeg besøgte Weledas vidunderlige have i Schwäbisch Gmünd. Det er sådan en cremet sag, som selvfølgelig er god i badet, men den er også genial at tage med på ferie, fordi den også er ret god, når stængerne skal barberes.

Det er svært for mig at sætte fingeren på noget negativt, når jeg skal tale om Mario Badescu Skin Care Cellufirm Drops. Først tænkte jeg, at det var lidt dyrt, men den lille flaske holder læææænge. Jeg har brugt den flittigt hele sommeren. Den er især god under solcremen, fordi den slet ikke fedter.

Det er ikke altid så let at finde en solcreme, som matcher ens forventninger, eller som man faktisk kan holde ud at tage på hver anden time… Det kan jeg med Pharmaceris Sun Protect SPF 50, som bare er let og rar på huden. Begge mine knægte har taget den til sig, så jeg har været nødt til at have en til os hver, fordi de er vildt seje til at tage solcremen med sig, når de er ude.

Denne shampoo anpriser jeg, så snart jeg kan komme til det! Purely Professional Shampoo 4 har nemlig egenhændigt reddet min, mandens og min ældste søns hovedbund.
Min mand nægter at bruge andet, og vi andre bruger den, hvis der er optræk til ballade, på rekordtid eliminerer den alt, der ligner kløe, tørhed, irritation eller ubehag i hovedbunden.
Purely Professional står også bag Protection 2, der ikke bare beskytter mod varmen fra diverse stylingfætre, den er også perfekt som UV-beskyttelse til håret. Samtidig er den uparfumeret, som falder i rigtig god jord hos mand og børn.

Hvert eneste år undrer det mig, hvordan jeg kan nøjes med så lidt makeup om sommeren. Selvfølgelig kan jeg sagtens gå linen ud, men langt de fleste dage ender jeg med MEGET lidt makeup. Derfor er særlig øjenskyggepenne i høj kurs. Elizabeth Arden Sunkissed Pearls Cream Eye Shadow Stylo i farverne Bronze Pearl 01, Freshwater Pearl 02 og Blue Pearl 03 er derfor blevet brugt til makeuppen stort set hver dag, enten som base, eyeliner og selvfølgelig som øjenskygge.

Neglelak der holder godt er perfekt, når man ikke rigtig gider koncentrere sig om neglene. Depend 7 Days holder fantastisk, men det bedste ved Depends langtidsholdbare lak er tørretiden. Det kommer bag på mig, præcis hvor hurtigt den tørrer hver eneste gang, jeg har taget den på. Det er en vinder!

// Indlægget indeholder affiliate links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamsas sommer must haves