Estée Lauder // Illuminating primer

Mirins Copenhagen

Jeg har forelsket mig i den fineste lille butik på Østerbro, nemlig Mirins Copenhagen – her kan man finde lækre, naturlige, håndlavede produkter. Produkterne indeholder ingen konserveringsmidler, parfume eller tilsætningsstoffer, men til gengæld aromaterapeutiske olier – og dét er jeg kæmpefan af! Hvis jeg er stresset, søvnløs eller andet skidt, så er det noget af det, der virker allerbedst for mig og jeg faldt derfor rigtig hurtigt for denne fine butik. Hvis I bor i København eller lige er et smut i København, så gør lige jer selv den tjeneste at smutte ind og hilse på Jane i Mirins, hun er hamrende sød og dygtig – og hils lige fra mig også 😉 <3 Jeg kunne selvfølgelig ikke gå tomhændet hjem derfra, så der kommer snart anmeldelser på et par produkter derfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estée Lauder // Illuminating primer