day 10: Et billede af dig selv taget i dag

Vil I have 10% på feelunique.com

Læbestiften på billedet har jeg næsten lige fået hjem fra feelunique! Feelunique forhandler en del ting vi ikke kan få herhjemme som fx, Real Techniques eller nogle af de Loreal og Maybelline produkter vi ikke får i DK.

I aftes har min veninde og jeg igen bestilt derfra, jeg fandt en læbestift derinde, som jeg ikke kan finde herhjemme, og da jeg skulle til at betale så jeg dette, og måtte straks ringe til min veninde!

Hvis jeg inviterede hende til siden ville hun få 10% på sit første køb, og jeg ville så få 5 Pund at handle for ved mit næste køb (skulle dog købe for over 10 Pund)
Og det var så der jeg kom til at tænke på mine søde læsere!
Hvis I kunne tænke Jer at blive medlem, så smid mig jeres navn og mail ? så får I 10% på deres lækre sager, og jeg får så 5 Pund ? OG de 5 Pund jeg får vil jeg gerne give den pige lov til at bestemme, hvad skal bruges på til evt. test og review på bloggen! Derefter kan I jo invitere venner og familie og selv få 5 Pund hvis de handler!

Hvad siger I? Kunne I tænke Jer at få 10% (og fragten er gratis) på produkter vi ikke kan få her, og produkter der er billigere end herhjemme, og samtidig få lov til at bestemme et produkt til test her på bloggen, så skynd Jer at smide en kommentar med navn og mail til dette indlæg, eller smid mig en mail på: nuriablum@gmail.com

I må endelig sige til, hvis I har nogen spørgsmål!

MØSSER!!

3 kommentarer

  • I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I added it to my favorites blog site list and you will be checking back soon. Please check out my site as well and let me determine what you think.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker Feelunique og har handlet der flere gange. Og den gratis fragt er jo bare et plus – fantastisk webshop!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja gratis fragt er altid fantastisk! Jeg er også stor fan af Feelunique 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

day 10: Et billede af dig selv taget i dag