KOM OG SE MIT SKRALD # 10

Lilla spidser på under 10 minutter! Maria Nila Colour Refresh – Vivid Violet 0.22

Dette produkt er drønsmart! Det er en hårkur med farvepigmenter. Man bruger den efter hårvask i håndklædetørt hår og lader den sidde i 3-10 minutter. Derefter vasker man den blot ud og giver håret lidt balsam for at lukke hårene igen. Sådan får man lynhurtigt piftet en gammel farve lidt op, eller som jeg – lilla spidser. Farven holder 4-10 hårvaske, så man kan godt lade som om man er vildt modig og farve sit hår i alle mulige fede farver. Jeg er hooked og tror snart jeg vil prøve at farve mine spidser røde!

De kan købes lige her.

Hvad siger I? <3 Er det et produkt I kunne finde på at prøve?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM OG SE MIT SKRALD # 10