Julekalender - 4. december // Vind lækre produkter fra ILSE by ILSE JACOBSEN

Julekalender – 5. December // Vind Maria Nila stylingprodukter

IMG_3347

I dag har I mulighed for at vinde nogle af mine favoritstylingprodukter fra Maria Nila! Jeg har længe brugt Maria Nilas hårplejeprodukter, men stylingprodukterne er en nyere lancering og jeg har stort set ikke brugt andet siden jeg modtog dem. Derfor GLÆDER jeg mig til at forkæle en af jer, men et sæt til en værdi af over 1000 kr. indeholdende:

  • Styling Cream 100ml
  • Salty Cream 100ml
  • Finishing Spray 100ml
  • Dry Shampoo 100ml
  • Cream Heat Spray 150ml
  • Salty Mist 150ml

For at deltage skal I blot: 

1. Følge bloggen på facebook 
2. Kommentere med et “<3” 

Jeg trækker en heldig vinder d. 29. december

HAV EN DEJLIG AFTEN <3

Produkterne er sponsorerede af Maria Nila

164 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender - 4. december // Vind lækre produkter fra ILSE by ILSE JACOBSEN