NARS // PORTOBELLO

CHOOPIN.DK

De fleste jeg kender, elsker internetshopping – inkl. mig selv. Og jeg er derfor altid på jagt efter nye lækre online shops. Derfor takkede jeg pænt ja, da jeg blev tilbudt, at skrive om Choopin.dk. På Choopin.dk håndplukkes modetøjet af deres engagerede indkøbere, de går efter en antydning af klassisk stil, hvilket jeg er ret så vild med! Samtidig har de et “supersale”, hvor I kan finde mærker som 5Preview, Beck Söndergaard, Calvin Klein, Day Birger et Mikkelsen og Gestuz med op til 60% rabat! De lover 1-2 dages levering, og man kan komme i kontakt med deres kundeservice pr. telefon mandag-lørdag – eller pr. mail.
Og selvom størstedelen af mine indkøb nu foregår på nettet, sætter jeg altså STOR pris på gode kundeservice. Der findes intet værre, end hvis de ikke er til at få fat i, eller er sure og dumme – især når man nu engang ikke kan troppe op i en butik og tale med dem ansigt til ansigt.

Jeg har fundet mine favoritter på Choopin.dk, og jeg er især vild med buksedragten fra Gestuz! – Hvilken af de tre sager er Jeres favorit? 
Og kender I til Choopin.dk? <3 

MØSSER!

// Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Choopin.dk,
og billederne er lånt derfra. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NARS // PORTOBELLO