MÅNEDENS FAVORITTER // NOVEMBER

PERLER, PERLER, PERLER.

Hvor mange forskellige slags perler kender i? Jeg troede kun der fandtes én slags.
Men jeg er blevet klogere, for hos Mesenso.dk kan man både få ægte perler, Akoya perler, ferskvandsperler, kulturperler, naturperler, perlemor, saltvandsperler, South Sea perler og Tahiti perler. Jeg fandt hurtigt min favorit, som I kan se på billedet ovenfor – det er Tahiti perler, og grunden til, at jeg er så vild med dem, er fordi de er sorte – jeg synes det er lidt anderledes for perler, og det ser super elegant ud, og nu er alt mit tøj sort og mine smykker guld, så jeg tænker, at de vil passe bedst til mig.

Hos Mesenso.dk har de lavet perlesmykker i mere end ti år, hvilket har gjort dem til passionerede perleelskere. Deres perler er importeret direkte fra perlefarme (? ja, det findes!) og de kan derfor tilbyde en rabat på helt op til 60 % ! Men bare fordi det er billigt, går de altså ikke på kompromis med kvaliteten! Derudover har man ALTID 50 dages fortrydelsesret samt fri forsendelse – banker jeres online-shopping-hjerte også lidt hurtigere nu? 😀

Kig forbi Mesenso og læs mere om dem og vent spændt på, at deres online shop åbner om 6 dage og nogle timer. I kan altid se nedtællingen på deres forside.

Ejer I nogle perlesmykker – eller kunne I tænke Jer det? <3

MØSSER!

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Mesenso.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS FAVORITTER // NOVEMBER